Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Χρονικό δράσης των ταξικών συνδικάτων στη Ρόδο

 Η μάχη που δόθηκε τις προηγούμενες μέρες στη Ρόδο, απέναντι στη συνδικαλιστική μαφία της έκπτωτης πλέον ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, σε συνέχεια της μεγάλης προσπάθειας που έχουν αναλάβει όλο το προηγούμενο διάστημα Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Συνδικάτα, ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, είναι μια μάχη ελπίδας, μια μάχη προοπτικής. Είναι μια μάχη που αφορά κάθε εργαζόμενο και γι' αυτό πρέπει να φτάσει σε κάθε χώρο δουλειάς.



Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Δεν θα περάσει η ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στα συνδικάτα! Δεν θα «νομιμοποιηθούν» τα όργια νοθείας για την ενίσχυση των ανθρώπων της εργοδοσίας μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα!

Κλιμακώνουμε συνολικά τη μάχη απέναντι στις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας, των εργατοπατέρων και όλων των άλλων μηχανισμών του κεφαλαίου, που θέλουν να κρατούν δέσμια τα συνδικάτα, ως εργαλεία για την υποταγή των εργαζομένων στα συμφέροντα του κεφαλαίου, στους εκάστοτε «εθνικούς στόχους» του, που τσακίζουν τα δικαιώματα των εργαζομένων και του λαού.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα για συνδικάτα - οργανωτές της πάλης των εργατών απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση του κεφαλαίου και των κυβερνήσεών του, οργανωτές της πάλης για τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων.

 
Δεν τελειώνουμε εδώ!
 ....
 Σωματεία εργατών, όχι των κυβερνήσεων και των εργοδοτών

Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς
Θεσσαλονίκη στο Άγαλμα Βενιζέλου στις 10,30 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου