Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Στόχος του δόγματος «τάξη και ασφάλεια» δεν είναι η πάταξη της εγκληματικότητας, αλλά των αγώνων του λαού


Η υπόθεση του Πανεπιστημιακού Ασύλου αντικατοπτρίζει την πρόθεση της κυβέρνησης να εμβαθύνει στο δόγμα «Νόμος και Τάξη», με στόχο να σιγήσει κάθε φωνή που απαιτεί και διεκδικεί με βάση τις ανάγκες της, υπογράμμισε ο Λεωνίδας Στολτίδης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΑ.

Σημείωσε ότι η παραβατικότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί και χωρίς την κατάργηση του Ασύλου και τόνισε πώς έξω από τα πανεπιστήμια, στις γνωστές πιάτσες και στις περιοχές που μαστίζονται χρόνια από την εγκληματικότητα, δεν υπάρχει άσυλο.
Κάτι που δείχνει ότι στόχος του δόγματος «Νόμος και Τάξη» δεν είναι η πάταξη της εγκληματικότητας, αλλά η πάταξη των διεκδικητικών φωνών των εργαζόμενων, των φοιτητών, των αγροτών, όλων όσοι διεκδικούν.

Αναφερόμενος στον Συνδικαλιστικό Νόμο που επιχειρεί να φέρει η κυβέρνηση, ο Λ. Στολτίδης το χαρακτήρισε ως «πράξη πολέμου», καθώς αποτελεί απόπειρα της κυβέρνησης να παραδώσει το συνδικαλιστικό κίνημα στα χέρια της μαφίας των εργοδοτικών συνδικαλιστών, την οποία μάχεται το ταξικό κίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου