Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Παράρτημα της συνδικαλιστικής μαφίας στη Θεσσαλονίκη


Στη γραμμή της υπονόμευσης του απεργιακού μετώπου που χτίζεται στους χώρους δουλειάς, στοιχήθηκε και το παράρτημα της συνδικαλιστικής μαφίας στη Θεσσαλονίκη.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου, ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ όχι μόνο δεν πήραν απόφαση για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη, αλλά ξεπέρασαν
ακόμα και τη γραμμή της ΓΣΕΕ για απεργία τις 2 Οκτώβρη και αποφάσισαν να εξουσιοδοτήσουν την Εκτελεστική Επιτροπή να αποφασίσει απεργία ...κάποτε.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από μια σειρά σωματεία που έχουν πάρει απόφαση για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη και δίνουν τη μάχη για την επιτυχία της στους χώρους δουλειάς, που όταν άκουσαν την απόφαση της πλειοψηφίας του ΕΚΘ, άρχισαν να φωνάζουν «Έξω η εργοδοσία από τα σωματεία», «Στων εργατών τις πλάτες χτίζετε καριέρες, έξω τώρα οι εργατοπατέρες».

Στην παρέμβασή του ο Λεωνίδας Στολτίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, κατήγγειλε τον βρώμικο ρόλο της συνδικαλιστικής μαφίας σε μια περίοδο που η αντίδραση των συνδικάτων άρχισε να παίρνει τέτοιο όγκο και δυναμική που πονάει την κυβέρνηση και τους εργοδότες.

Τους κάλεσε να μην ελπίζουν ότι σύντομα θα κάνουν το μνημόσυνο της εργατικής τάξης που ετοιμάζουν. «Θα πετύχει η απεργία τις 24. Δεν θα περάσει η απεργοσπασία. Δεν έχετε καμία ισχύ, δεν έχετε καμία αξία και αυτό θα το μάθουν και οι οργανώσεις που εκπροσωπείτε. Θα απολογηθείτε για όλα αυτά που ζει η εργατική τάξη», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου