Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα του ΚΚΕ


ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ

Συνεχίζεται το μεγάλο πολιτικό άνοιγμα των Οργανώσεων του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο που καταργεί το σταθερό ημερήσιο χρόνο, το 8ωρο και επιβάλει τη 10ωρη εργασία, ενώ τσακίζει και μια σειρά άλλα δικαιώματα των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιούνται καθημερινά περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς, συσκέψεις και εκδηλώσεις, μαζικές εξορμήσεις, αφισοκολλήσεις σε γειτονιές και γίνεται πλατιά συζήτηση με εργαζόμενους και νεολαία με το σύνθημα: «Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα! Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή».

Στην Αττική
  • Τετάρτη 2 Ιούνη

- Στις 8 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ, θα επισκεφτεί τους εργαζόμενους του Δήμου Φυλής.

- Στις 10 π.μ., η Έφη Χαλιού, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το κεντρικό κατάστημα της ALPHA BANK, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Στις 10 π.μ., η Τόνια Γαρδούνη, μέλος της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί το κατάστημα της ALPHA BANK, στον Πειραιά (Παπαστράτου 17-19).

- Στις 7 μ.μ., στον Ταύρο, στον πεζόδρομο του 3ου Δημοτικού Σχολείου, με ομιλητή τον Πέτρο Μαρκομιχάλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

  • Πέμπτη 3 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ. σε σύσκεψη - εκδήλωση του Κόμματος στο ψητοπωλείο «Ο Χρήστος» στη σκάλα Ποταμιάς, θα μιλήσει ο Γιώργος Πυργελής, μέλος του Γραφείου Περιοχής ΑΜΘ του ΚΚΕ.

  • Παρασκευή 4 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ., στην Καισαριανή στο Σκοπευτήριο, με ομιλήτρια την Κανέλλα Γεωργοπούλου, Γραμματέα της ΤΕ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ.

  • Σάββατο 5 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ., σε πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία της Καλλιράχης, θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ.

  • Κυριακή 6 Ιούνη

 - Στις 11 π.μ., στην Καισαριανή στο πάρκο 2ας Μάη, με ομιλητή τον Πάνο Καραγιάννη, μέλος του ΤΓ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟΑ.

- Στις 7 μ.μ., στη Δάφνη στην πλατεία 25ης Μαρτίου (Τσαλαγανίδη), με ομιλητή τον Θέμη Γκιώνη, μέλος της ΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ζεφυρίου του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη στο πάρκο Λιάρος (στο Θεατράκι) με ομιλητή τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος. 

- Στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Αχαρνών 241) εκδήλωση της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού του ΚΚΕ με θέμα: «Νομοθεσία-έκτρωμα της κυβέρνησης για τα Εργασιακά: Σύγχρονη νομοθεσία ή σύγχρονη σκλαβιά για την εργαζόμενη γυναίκα;». Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟΒ Πρόνοιας και οι Κομματικές Ομάδες Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή, Γονιών και ΑμεΑ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση, στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) στο Θησείο (Αγ. Ασωμάτων 31), με ομιλητή τον Λευτέρη Νικολάου - Αλαβάνο, ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

  • Δευτέρα 7 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ., στο Δήμο Ζωγράφου, στην πλατεία Γαρδένιας, με ομιλητή τον Θοδωρή Σκολαρίκο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

  • Τετάρτη 9 Ιούνη

- Στις 8 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στο Πάρκο Χαλικάκι, με ομιλητή τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή.

  • Παρασκευή 11 Ιούνη

Στις 7.30 μ.μ., στην Ηλιούπολη, στο αμφιθέατρο του Πάρκου Καλαβρύτων, με ομιλήτρια την Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ. 

Στη Θεσσαλονίκη

  • Τετάρτη 2 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ., στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο του δημαρχείου Πυλαίας, με ομιλητή τον Ευθύμη Δημάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Παρασκευή 4 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ., στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην Περαία, με ομιλητή Σωτήρη Αβραμόπουλο, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και Περιφερειακό Σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Στις 7 μ.μ., τον πεζόδρομο μπροστά από το 4ο-5ο ΓΕΛ Καλαμαριάς, με ομιλήτρια τη Δήμητρα Χατζή, στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτική σύμβουλο Καλαμαριάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Στις 7 μ.μ., στο προαύλιο της κοινότητας Χορτιάτη με ομιλητή τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

  • Τετάρτη 9 Ιούνη

- Στις 7.30 μ.μ., στο πάρκο Πλαγιαρίου (μπροστά από την Κοινότητα) με ομιλητή τον Φάνη Καρκατζούνη, στέλεχος του ΚΚΕ, δημοτικό Σύμβουλο Θέρμης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου