Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας και μέτρα στους χώρους δουλειάς για να στηριχθεί ο εμβολιασμός


Η θωράκιση του δημόσιου συστήματος υγείας και τα μέτρα στους χώρους δουλειάς για να στηριχθεί ο αναγκαίος εμβολιασμός είναι το ζητούμενος και όχι η συνέχιση της πολιτικής εμπορευματοποίησης της υγείας, σημείωσε ο Γιάννης Γκιόκας μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον Αντένα.

Τόνισε ότι για την καθυστέρηση των εμβολιασμών ευθύνονται οι ανταγωνισμοί επιχειρηματικών ομίλων και κρατών για τα εμβόλια, οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες από την πλευρά της κυβέρνησης που προκαλούν συγχύσεις λέγοντας χαρακτηριστικά πως στην εστίαση υπάρχει διαχωρισμός και στα ΜΜΜ είναι όλοι μαζί στο συνωστισμό! Πρόσθεσε ότι όλα αυτά δημιουργούν ανασφάλεια και φόβο, ενώ δίνουν επιχειρήματα στον ανορθολογισμό και στα χθεσινά συλλαλητήρια.

Ειδικά για τον εμβολιασμό υπογράμμισε ότι πρέπει να υπάρχει εξαντλητική ενημέρωση, προληπτικός ιατρικός έλεγχος και ιατρική επιτήρηση των εμβολιασμένων που σήμερα δεν γίνονται.

Αναφέρθηκε και στα Ελληνοτουρκικά λέγοντας ότι είναι ανησυχητικές οι εξελίξεις με τις διαρροές για Χάγη και με το ταξίδι του Ερντογάν στην Κύπρο. Σημείωσε ότι είναι πολύ μεγάλες οι ευθύνες της κυβέρνησης και των κομμάτων που έχουν αναγάγει σε πανάκεια την Χάγη, πως μαζί έχουν ψηφίζει τη συμφωνία με την Ιταλία που αναγνωρίζει μειωμένη επήρεια σε νησιά και ότι συμφωνούν με το νατοϊκό πλαίσιο που συντηρεί την επιθετικότητα της Τουρκίας σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου