Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Εντατική προετοιμασία για την πλατιά διακίνηση


ΠΑΝΕΞΟΡΜΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 21ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» δημοσιεύεται η Απόφαση για τα καθήκοντα των κομμουνιστών στην εργατική τάξη και το κίνημά της και την κοινωνική συμμαχία


Με πυρετώδεις ρυθμούς οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα προετοιμάζουν την πανεξόρμηση του ερχόμενου Σαββατοκύριακου, οπότε θα κυκλοφορήσει ένθετη στον «Ριζοσπάστη» η Απόφαση του 21ου Συνεδρίου του Κόμματος για τα καθήκοντα των κομμουνιστών στην εργατική τάξη και το κίνημά της και την κοινωνική συμμαχία.

Ο καλός σχεδιασμός ώστε να μη μείνει καμία δυνατότητα αναξιοποίητη, και κανένα μέλος και φίλος του Κόμματος μακριά απ' αυτήν τη μάχη και το πλατύ άνοιγμα, είναι τα όπλα με τα οποία θα κερδηθεί και αυτή η μάχη, της όσο το δυνατόν πλατύτερης διακίνησης της Απόφασης, μια μάχη που ξεκινά με την κυκλοφορία της εφημερίδας το Σάββατο και διαρκεί για όσο χρονικό διάστημα απαιτήσει η επίτευξη των στόχων που κάθε Κομματική Οργάνωση έχει θέσει.

Με περιοδείες και εξορμήσεις σε γειτονιές των πόλεων και στην ύπαιθρο, σε χώρους δουλειάς, σε χώρους όπου συχνάζουν νέοι, καθημερινά, ώστε να φτάσει ένα αντίτυπο της Απόφασης σε κάθε εργάτη και υπάλληλο, σε κάθε αυτοαπασχολούμενο και αγρότη, νέο και γυναίκα, σε κάθε άνθρωπο που συμπορεύτηκε με τους κομμουνιστές στους αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, που συζήτησε μαζί τους τις Θέσεις για το Συνέδριο, τους προβληματισμούς και τα ερωτήματά του, που έχει ήδη στα χέρια του την Πολιτική Απόφαση του Συνεδρίου.

Ηδη το περασμένο Σαββατοκύριακο διακινήθηκαν χιλιάδες φύλλα «Ριζοσπάστη» με την Πολιτική Απόφαση, θέτοντας τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να ανοίξει μετά ο δρόμος της μελέτης των Αποφάσεων, της αφομοίωσής τους, τα ντοκουμέντα να μπουν στη ζωή, να γίνουν οδηγός δράσης για να γίνει το Κόμμα «νους, καρδιά και οργανωτής» της εργατικής τάξης, στην πάλη για τον σοσιαλισμό.

Με τη θετική πείρα και την «ορμή» αυτής της επιτυχημένης μάχης, αξιοποιώντας το καλό σχέδιο, την άμιλλα, στόχος είναι να φτάσει το μήνυμα του Συνεδρίου σε ακόμα περισσότερους, για την πραγματικά φιλολαϊκή διέξοδο, το σύγχρονο και καινοτόμο, που βρίσκεται στην πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ, στην πάλη για τη νέα κοινωνία, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό, που δίνει απάντηση στα μεγάλα ζωτικά προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί και απαιτούν επιτακτικά τη λύση τους στον 21ο αιώνα. Για την ανάγκη να δυναμώσουν η οργάνωση και η δράση μέσα στους χώρους δουλειάς, στους κλάδους, στις γειτονιές, να μπουν και νέες δυνάμεις στον αγώνα, την ώρα που σε εξέλιξη βρίσκονται οι μάχες για την Ασφάλιση, την Παιδεία, την προστασία της υγείας και της ζωής του λαού.

 


1 σχόλιο:

  1. https://prin.gr/2021/07/%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%bc%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb/ Τα εξαπτέρυγα της ...πασοκάρας.. τρέχουν και δεν φτάνουν. Διασπαστικές ενέργειες σε βάρος του λαού νομίζοντας η αφελής πως θα παρασύρουν τους κομμουνιστές στον οπορτουνιστικό τους βόθρο. Να αλλάξουν πλευρό και χέρι γιατί πιάστηκαν. Τα κόλπα ψόφησαν τέτοιες μέρες πριν 30 χρόνια. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Οποιος θέλει η Κοινωνική συμμαχία είναι εδώ με μοναδικό κριτήριο συμμετοχής το Ταξικό. ΤΑΞΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΑΞΗ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου