Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ


ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 


Κυριακή 9 Δεκέμβρη, στο Παλαί ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

    Μεγάλη πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση για τα 100 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του Κόμματος, την Κυριακή 9 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ., στο Παλαί ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη.
θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

θα ακολουθήσει αφιέρωμα - αναδρομή στην εκατοντάχρονη πορεία του ΚΚΕ, με τη συνοδεία μεγάλης μουσικής ορχήστρας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Κώστα Ματσίγκου. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Γιώργος Αετόπουλος, Κώστας Καρμπάς, Βασίλης Κασούρας, Λάμπρος Καφκούλας, Σωτήρης Μπαλλάς, Δημήτρης Νικολούδης, Κωνσταντίνα Πάλλα, Βασίλης Πρατσινάκης, Ανθή Τατσιούλη, Μαρία Φραγκούλη.
Με τη μεγάλη αυτή εκδήλωση κορυφώνονται οι δεκάδες εκδηλώσεις που έγιναν από την ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας στο 5χρονο των εορτασμών.
    Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στη Θεσσαλονίκη έχουν ριχτεί στη μάχη για την επιτυχία της εκδήλωσης, δουλεύοντας παράλληλα για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης.
    Με καθημερινές εξορμήσεις στις γειτονιές και στους χώρους δουλειάς, απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής σε εργαζόμενους και νεολαία, στους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες της υπαίθρου. Στόχος είναι να αποτελέσει αυτή η εκδήλωση έναν κορυφαίο σταθμό, ένα μαχητικό μήνυμα συστράτευσης με το ΚΚΕ παντού.
    Παράλληλα, οι γειτονιές της πόλης «στολίζονται» για τη μεγάλη γιορτή, με αφίσες και πανό, με συνθήματα στους τοίχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου