Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Οι σημαίες του ΠΑΜΕ στον ουρανό της Γαλλίας

    Στις εργατικές συγκεντρώσεις των προηγούμενων ημερών στη Γαλλία, σημαίες του ΠΑΜΕ κυμάτιζαν δίπλα-δίπλα με τις σημαίες της ΠΣΟ και των αγωνιστικών συνδικάτων της Γαλλίας.
    Στο Παρίσι, στη μεγάλη εργατική συγκέντρωση στις 14 Δεκέμβρη, Έλληνες εργαζόμενοι μετανάστες στη Γαλλία συμμετείχαν στη συγκέντρωση με το Εργατικό Κέντρο Βαλ-Ντε-Μαρν και τις σημαίες του ΠΑΜΕ.

    Επίσης, στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της Μασσαλίας στις 18 Δεκέμβρη, με συμμετοχή που ξεπερνούσε τις 20.000 άτομα, δίπλα στη σημαία του Εργατικού Κέντρου της περιοχής κυμάτιζε στην εξέδρα η σημαία του ΠΑΜΕ.
    Οι παραπάνω συμβολικές κινήσεις είναι ένα μικρό δείγμα της απήχησης που έχει η σταθερή αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ, των Συνδικάτων και των εργαζομένων της Ελλάδας στους αγώνες των εργαζόμενων και των συνδικάτων της Γαλλίας και πως αυτή συντελεί στην ανάπτυξη των δεσμών και της φιλίας μεταξύ των εργαζομένων των δύο χωρών.
    Το ΠΑΜΕ, πιστό στις αρχές της ταξικής αλληλεγγύης και του προλεταριακού διεθνισμού, θα συνεχίσει και θα ενδυναμώσει τις πρωτοβουλίες του για τη συνάντηση και συμπόρευση των αγωνιστικών συνδικάτων της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου