Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Ανώτατο επίπεδο του ξεφτίλα

Η αντικομμουνιστική χολή που έσταξαν και στάζουν ενάντια στο ΚΚΕ είναι ενδεικτική του πολιτικού και ιδεολογικού τους επιπέδου.

Η πρόσφατη χυδαία προβοκάτσια που επιχείρησαν να στήσουν ενάντια στον κομμουνιστή δήμαρχο Πάτρας Κ. Πελετίδη, με αφορμή μια φωτογραφία σε δημόσια εκδήλωση, δημιουργεί ενα εύλογο ερώτημα: Έχει πάτο η ξεφτίλα τους;
Τέσσερα χρόνια τώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάει την ξετσιπωσιά και την πολιτική αθλιότητα σε άλλο, ανώτερο επίπεδο. Πλέον, η ιδεολογικοπολιτική ιδιότητα του «Συριζαίου» αντιστοιχεί στο ανώτατο επίπεδο του ξεφτίλα.

Πρόκειται για την ξεφτίλα εκείνη του…


… να συγκυβερνάς επί τρία ολόκληρα χρόνια με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ του – πρώην υπουργού των κυβερνήσεων της ΝΔ- Πάνου Καμμένου.


… να ντύνεσαι σαν καρναβάλι στα χακί και στην κουστωδία σου να συμπεριλαμβάνεται ο ακροδεξιός, νυν συνοδοιπόρος του Μπαλτάκου και συνομιλητής του εθνικοφασιστικού εσμού των «Φαήλων» και «Καρατζαφέρηδων», Δημήτρης Καμμένος (τον οποίο μάλιστα είχες υπουργοποιήσει στην πρώτη κυβέρνηση σου!).


…να αποδεικνύεσαι ο καλύτερος μαθητής των επικίνδυνων σχεδιασμών ΗΠΑ-ΝΑΤΟ στην περιοχή, να ετοιμάζεις νέες αμερικανονατοϊκές βάσεις και, ως ξεδιάντροπη ορντινάτσα των ιμπεριαλιστών, να υμνείς στο προαύλιο του Λευκού Οίκου τον «διαβολικά καλό» Τραμπ.


… να υπογράφεις πρωτόκολλα συνεργασίας με τον φονιά του Παλαιστινιακού λαού – και πλέον στενό σου φίλο- Μπ. Νετανιάχου, ξεχνώντας ότι μόλις πριν μια πενταετία διαδήλωνες στο Σύνταγμα φορώντας παλαιστινιακό φουλάρι…

… να φωτογραφίζεσαι στο Καστελόριζο μαζί με τους Ναζί χρυσαυγίτες Κασιδιάρη και Παππά, ξεπλένοντας με αυτόν τον τρόπο τη ναζιστική εγκληματική συμμορία.

…. να μετακινείσαι, σαν πολιτικός σαλτιμπάγκος, απ’ το «Go back κυρία Μέρκελ» στις υποκλίσεις και τα πολιτικά κομπλιμέντα προς τη γερμανίδα καγκελάριο και όσους παλαιότερα είχες καταγγείλει από το βήμα της αντιπολίτευσης.

… να έχεις ενσωματώσει στο κόμμα και την κυβέρνηση σου μια σειρά «πολιτικά ορφανά» του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΝΔ, και παρ’ όλα αυτά να έχεις το θράσος να μιλάς για «κάθαρση του πολιτικού συστήματος», στο όνομα μάλιστα της «αριστεράς».
Λαμβανομένων υπ’ όψη όλων των παραπάνω – αλλά και ευρύτερα των αντιλαϊκών πεπραγμένων μιας κυβέρνησης που επί τέσσερα χρόνια αποδείχθηκε ο καλύτερος υπηρέτης του κεφαλαίου και του αστικού συστήματος – απευθυνόμενοι στα διάφορα αναίσχυντα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, τα ρετάλια της σοσιαλδημοκρατίας, ξαναρωτάμε: Πόσο ξεφτίλες είστε;

atexnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου