Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή πίτας του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ

     Παρά τα δύσκολα που μας έβαλε ο καιρός (βροχή- αέρας),  οι συνάδελφοι συνταξιούχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου για την καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια κοπή πίτας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ΕΚΘ, μας τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπείες από τα Σωματεία  ΟΑΕΕ, ΟΤΑ, ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ, ΔΕΚΟ Τραπεζών και από το ΠΑΜΕ ο Λεωνίδας Στολτίδης .

Πριν  από την κοπή της  πίτας, ένα σύντομο απολογισμό της δράσης του συνταξιουχικού κινήματος, τον ρόλο που παίζουν όσοι σπέρνουν αυταπάτες ότι η δικαίωση θα έρθει μέσα από δικαστικές αγωγές και όχι μέσα από αγώνες,  αλλά και τους στόχους  του συνταξιουχικού κινήματος για την νέα χρονιά ανέπτυξε το μέλος του ΔΣ και αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας μας συνάδελφος Βασίλης Ρέβας.

Με τις ευχές για υγεία σε όλους  και όλες που τόσο την έχουμε ανάγκη, για καλή χρονιά με αγώνες πιο δυναμικούς και πιο μαζικούς, ο πρόεδρος Χρήστος Σαλονικιός έκοψε την πίτα του Σωματείου.

Το αμέσως επόμενο ραντεβού δόθηκε για τις 27 Φλεβάρη μπροστά από την 3η και 4η ΥΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας (Αριστοτέλους 16) για την Υγεία,




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου