Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ηγέτη του Εργατοπατερικού Κράτους, Οσάμα Μπιν Παγαγόπουλου…

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα έστειλε στα τηλεοπτικά δίκτυα ο ηγέτης του Εργατοπατερικού Κράτους, Οσάμα Μπιν Παναγόπουλος, από το καταφύγιο στο οποίο κρύβεται μαζί με τους υπασπιστές του για να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς του ΠΑΜΕ (Παναμερικανικού Μετώπου).

Ο καταδιωκόμενος από το ΠΑΜΕ ηγέτης του Εργατοπατερικού Κράτους κατήγγειλε τις σφοδρές επιθέσεις που δέχεται ο
εργατοπατερισμός από τους τραμπούκους ιμπεριαλιστές του ΠΑΜΕ, οι οποίοι είναι δάκτυλος της τρόικα και θέλουν να διαλύσουν το Εργατοπατερικό Κράτος, το οποίο δεν μπόρεσαν να διαλύσουν τα μνημόνια! Ο κυνηγημένος από το ΠΑΜΕ ηγέτης του Εργατοπατερικού Κράτους, Οσάμα Μπιν Παναγόπουλος, εγκάλεσε την κυβέρνηση του Αριστερού Κράτους και την αστυνομία της που δεν προστάτεψαν το Εργατοπατερικό Κράτος από την ωμή ιμπεριαλιστική επέμβαση, την καθοδηγούμενη από την CIA και εκτελούμενη από τους αχυράνθρωπους του ΠΑΜΕ!

Ζήτω το Εργατοπατερικό Κράτος, ζήτω η Επανάσταση, ζήτω ο Σοσιαλισμός, ζήτω ο επαναστάτης ηγέτης του Εργατοπατερικού Κράτους, Οσάμα Μπιν Παναγόπουλος. Η τρομοκρατία του ΠΑΜΕ και της CIA δεν θα περάσει, του Εργατοπατερικού Κράτους η πάλη θα τις σπάσει!

Οράτιος Μενιππίδης

 Προλεταριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου