Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Σε εξέλιξη νέο συλλαλητήριο

«Το απόστημα των νόθων, των εργοδοτών και των ανύπαρκτων συνδικάτων θα σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ιδίων των εργαζομένων. Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία», τονίζουν σε ανακοίνωση.

Σε ομιλία του ο Γιάννης Τασούλας πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας τόνισε
««Δώσαμε το μήνυμα ότι η εργατική τάξη είναι εδώ» και «δε θα σταματήσουμε εδώ, από αύριο το πρωί δε θα αφήσουμε χώρο για χώρο δουλείας, κλάδο για κλάδο που δε θα κάνουμε γνωστές αυτές τις αθλιότητες. Να γίνει ακόμα πιο καθαρός ο ρόλος και η στάση όλη αυτής της συνδικαλιστικής μαφίας που παριστάνει την ηγεσία της εργατικής τάξης. Αυτής της κλειστής κάστας, ότι πιο σάπιο υπάρχει μέσα στις γραμμές των εργαζομένων που 4 μέρες τώρα οργάνωσαν με τα λεφτά των εργαζομένων πολυήμερες διακοπές σε ξενοδοχεία που δεν πρόκειται ποτέ να δει μια εργατική - λαϊκή οικογένεια».

Και σήμερα Κυριακή, πάντως, εξαφανισμένοι είναι οι εργατοπατέρες από το χώρο του συνεδρίου της ΓΣΕΕ. Οι συνδικαλιστές, εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, από μικροφώνου κάλεσαν τους εργατοπατέρες που διαμένουν στο ξενοδοχείο, αφού τελειώσουν το πρωινό τους(!), να προσέλθουν στο χώρο του συνεδρίου. Όπως ειπώθηκε, εάν δεν το κάνουν θα τους κουνήσουν μαντίλι καλαματιανό, μιας και εκείνη την ώρα από τα ηχεία ακούγονταν και το γνωστό δημοτικό τραγούδι.

Τονίστηκε ότι το ταξικό κίνημα δεν θα τους αφήσει σε χλωρό κλαρί, πως γνωρίζει το δρόμο που θα συνεχίσει και θα τον συνεχίσει μέχρι τέλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργατοπατέρες αρνούνται να συνεδριάσει η διοίκηση ΓΣΕΕ, ενώ ορισμένοι από αυτούς, στα κρυφά, έχουν αρχίσει να αποχωρούν από την Καλαμάτα πιστεύοντας ότι έτσι αποφύγουν τη χλεύη.


Σε εξέλιξη είναι νέο συλλαλητήριο έξω από το ξενοδοχείο «Elite» στην Καλαμάτα, που διοργανώνουν Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει «καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία».


«Συνδικάτα ταξικά, όχι εργοδοτικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου