Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Να γίνει Συνέδριο της ΓΣΕΕ χωρίς νόθους και εργοδότες

Να γίνει Συνέδριο της ΓΣΕΕ, αλλά δεν μπορεί να παίρνουν μέρος εργοδότες και νόθοι, όπως επιχειρήθηκε να γίνει στην ΟΙΥΕ, που έφεραν μπράβους και νονούς της νύχτας, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τασιούλας, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδος, μιλώντας στην ΕΡΤ1 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Μάρτη.

Ο Γ. Τασιούλας σημείωσε ότι «εμείς ήμασταν εκεί από το πρωί ως το βράδυ, περιμένοντας να ξεκινήσει το Συνέδριο. Η πλειοψηφία ήταν μέσα στα δωμάτια, τα σπα και τα τζακούζι,
σπαταλώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα λεφτά των εργαζομένων και αρνιόταν να κάνει Συνέδριο», γιατί ήθελε να το κάνει με τον τρόπο που αυτή θα επέλεγε, ώστε να νομιμοποιήσει νόθους συνέδρους και εργοδότες.

Επεσήμανε ότι η ΔΑΣ ζητούσε, όπως λέει το καταστατικό, να συνεδριάσει η διοίκηση της ΓΣΕΕ και να καθορίσει πού θα δοθούν οι κάρτες των αντιπρόσωπων, σε αυτούς που δεν έχουν προβλήματα με τα δικαιολογητικά τους. «Σε όσους υπάρχουν ενστάσεις, δηλαδή σε κάτι Σωματεία και αντιπροσώπους μαϊμού - φαντάσματα και εργοδότες, να τοποθετηθούν οι παρατάξεις και να πάμε στο Συνέδριο. Αυτό δεν το ήθελαν», υπογράμμισε ο Γ. Τασιούλας, προσθέτοντας ότι «ήθελαν οι ίδιοι οι νόθοι αντιπρόσωποι να νομιμοποιήσουν το νόθο εαυτό τους».

Ο Γ. Τασιούλας τόνισε ακόμη ότι «συγκρούονται δύο κόσμοι. Από τη μια ο κόσμος της συνδικαλιστικής μαφίας, αυτοί που εκπροσωπούν την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ και θέλουν τους εργαζόμενους με τη θηλιά στο λαιμό, να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις της εργοδοσίας. Και από την άλλη, τα ζωντανά Συνδικάτα, οι εργαζόμενοι που προσπαθούν, αγωνιούν, που παλεύουν κάθε μέρα με όλους τους τρόπους για να πετύχουν τα αιτήματά τους, να βελτιώσουν τους όρους δουλειάς και ζωής τους».



Η ηγεσία της ΓΣΕΕ ξέχασε να στείλει επιστολές στα αφεντικά της σε ΕΕ, ΔΝΤ και Βιομήχανους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου