Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Οι εργατοπατέρες κλειδώνουν το κτίριο της ΓΣΕΕ μέχρι να διορίσουν διοίκηση τους εαυτούς τους!

Αν δυσκολεύεται κανείς να καταλάβει πόσο ερωτευμένοι είναι με τις καρέκλες τους οι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ, μπορεί να δει τη σημερινή τους ανακοίνωση, για να τον βοηθήσει.

Οι εργατοπατέρες αποφάσισαν να κλειδώσουν το κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΓΣΕΕ στην Πατησίων, με πρόσχημα τη “βίαιη εισβολή από πλευράς μελών του ΠΑΜΕ” πριν μια βδομάδα, που πήγαν να κάνουν το νόθο συνέδριο στη Ρόδο, και την “πρόκληση σοβαρών καταστροφών, που είδαν το φως της δημοσιότητας με σχετικά βίντεο στα ΜΜΕ”!!
Έτσι αποφασίζουν πως το κτίριο θα παραμείνει κλειστό για λίγες μέρες, μέχρι να διοριστεί νέα διοίκηση.

Η μόνη πρόκληση που υπάρχει σε όλα αυτά είναι πως οι εργατοπατέρες κλειδώνουν το κτίριο για να το παραδώσουν στον εαυτό τους, όταν διοριστούν δικαστικά. Θα κάνουν δηλαδή παραλαβή-παράδοση στον εαυτό τους, από το ένα χέρι στο άλλο…

Το ακόμα πιο προκλητικό είναι πως το κάνουν για ένα και μοναδικό λόγο. Για να μην πραγματοποιηθεί η σύσκεψη που έχει προαναγγείλει το ΠΑΜΕ για το ερχόμενο Σάββατο στο αμφιθέατρο της ΓΣΕΕ. Φοβούνται τον ίσκιο τους και πως το ΠΑΜΕ θα τους πετάξει στα σκουπίδια -όπου ανήκουν ως διορισμένη διοίκηση- οπότε θα χάσουν τις καρέκλες τους.

Για αυτό και ενημερώνουν την αστυνομία, προειδοποιώντας για “αντιποίηση αρχής”…
Το θράσος της έκπτωτης συνδικαλιστικής μαφίας δεν έχει όρια. Κι η μόνη απάντηση που της αξίζει είναι ένα μαζικό, δυναμικό “παρών” στη σύσκεψη του Σαββάτου, όπου κι αν αυτή γίνει τελικά, για να διατρανώσει το μήνυμα πως η εργατική τάξη δε δέχεται νόθους και εργοδότες να παριστάνουν τους εκπροσώπους της.


 Κατιούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου