Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Επιδιώκει αποκλεισμό των ταξικών δυνάμεων για να προχωρήσει τις αθλιότητές της

 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗ ΓΣΕΕ

Με προσπάθεια αποκλεισμού των ταξικών συνδικαλιστικών οργανώσεων και των εκπροσώπων τους μπαίνει στην επόμενη φάση η προσπάθεια της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ/ομάδα Βασιλόπουλου) να πετύχει ό,τι απέτυχε να κάνει σε Καλαμάτα και Ρόδο, να στήσει δηλαδή ένα συνέδριο-παρωδία, με νομιμοποίηση της ωμής εργοδοτικής παρέμβασης στα συνδικάτα και των οργίων νοθείας που έχουν οργανώσει οι εργατοπατέρες.

Η έκπτωτη ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ αποφάσισε να προσφύγει σήμερα στα δικαστήρια για το διορισμό προσωρινής Διοίκησης, με το σχετικό αίτημα να κατατίθεται από Διοικήσεις δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων που ελέγχει. Όπως επιβεβαιώθηκε ωστόσο από τις συνεδριάσεις τέτοιων οργανώσεων, η συνδικαλιστική μαφία όχι μόνο δεν παραιτείται από τους αντιπροσώπους-μαϊμού και τις άθλιες μεθοδεύσεις της, αλλά προκειμένου να τις προωθήσει επιχειρεί να αποκλείσει από την προσωρινή Διοίκηση τις δυνάμεις της ΔΑΣ, τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ!

«Μπροστάρηδες» στη μεθόδευση αυτή μπήκαν οι πλειοψηφίες στις Διοικήσεις της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Μετάλλου, του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και του Εργατικού Κέντρου Βόλου, οι οποίες αποφάσισαν στο αίτημα που θα υποβάλουν για διορισμό προσωρινής Διοίκησης στη ΓΣΕΕ να ζητούν τον αποκλεισμό των εκπροσώπων της ΔΑΣ!

Δεν πρόκειται βέβαια για έκπληξη, καθώς και στις τρεις αυτές οργανώσεις οι εργατοπατέρες έχουν ήδη αποκλείσει από το προεδρείο τις δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, παρότι και στις τρεις οι εργαζόμενοι έχουν εμπιστευτεί στις ταξικές δυνάμεις τη δεύτερη θέση στις αρχαιρεσίες!
Αντίστοιχη απόφαση πήραν και οι πλειοψηφίες των Διοικήσεων του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας και της Ρόδου.

«Συστρατεύονται ξεδιάντροπα στην προσπάθεια των εργοδοτών να μπουν στα Συνδικάτα, δίνοντας συνέχεια στην επιχείρηση χειραγώγησης της εργατικής τάξης, για να επικρατήσει στους χώρους δουλειάς η άκρα του τάφου σιωπή, ως όρος για την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής κερδοφορίας των βιομηχάνων» σημειώνει η ΔΑΣ Μετάλλου καταγγέλλοντας τη στάση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Μετάλλου (ΠΟΕΜ).

Στη Θεσσαλονίκη, απέναντι σ' αυτές τις μεθοδεύσεις, οι οποίες είχαν γνωστοποιηθεί από πριν, πρόεδροι και μέλη ΔΣ ταξικών σωματείων, εκλεγμένοι σε μια σειρά ακόμα σωματεία, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης διαμαρτυρία έξω από το Εργατικό Κέντρο, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Συνέδριο θα γίνει και θα 'ναι εργατών, όχι των νόθων και των εργοδοτών», «Τσαραμπουλίδη εργατοπατέρα, οι εργάτες θα είναι στο δρόμο κάθε μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου