Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Συγκέντρωση την Παρασκευή στη νέα τριμερή

Η τριμερής συμφιλιωτική συνάντηση που είχε οριστεί για σήμερα 17/4/2019 στα κεντρικά γραφεία της Επιθεώρησης Εργασίας Θεσσαλονίκης, παρουσία του γγ του υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδη, ανάμεσα στους εργαζόμενους των S/M Καρυπίδη και στα S/MMARKETIN, πήρε αναβολή για την Παρασκευή 19/4/2019.


Σε ανακοίνωσή του, το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Αρβανιτίδης ΑΕΕΕ» αναφέρει:

«Για ακόμη μια φορά, η εργοδοσία της ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ αρνήθηκε να παραβρεθεί και ζήτησε αναβολή με το πρόσχημα ότι θέλει να καταθέσει έφεση και ανακοπή στην απόφαση που δικαιώνει τους εργαζόμενους στο ζήτημα της διαδοχής και την οποία αρνείται να εκτελέσει. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο δικηγόρος της εταιρείας ανέφερε ότι για να γυρίσουν στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι πρέπει να απολυθούν όσοι δουλεύουν ήδη στα καταστήματα της ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ, βάζοντας σε αντιπαράθεση παλιούς και νέους εργαζόμενους.

Από τη μεριά του υπουργείου, ο κ. Νεφελούδης για μια ακόμα φορά αναλώθηκε σε υποσχέσεις και γενικότητες χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις.

Οι εργαζόμενοι τονίσαμε ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε και ότι θα κλιμακώσουμε τον αγώνα διεκδικώντας το δίκιο μας. Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε, μετά την τριμερή, σε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της Βενιζέλου, στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν δυναμικά στη νέα τριμερή που ορίστηκε την Παρασκευή 19/4/2019 στις 12 μ.μ. στα κεντρικά της Επιθεώρησης Εργασίας.

Απαιτούμε:
  • Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας.
  • Τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
  • Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη εργαζόμενου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου