Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ο Κουρουμπλής του «προοδευτικού μετώπου» αγκαλιά με τον Αμβρόσιο

Αγκαλιά με τον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, που έχει διακριθεί για τα κηρύγματα μίσους και τον ρατσιστικό του λόγο, βγήκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Κουρουμπλής, αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά πόσο ...ευρύχωρο είναι το περιβόητο «προοδευτικό μέτωπο».



Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, που έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας του πρώην υπουργού στην Αχαΐα, ο Π. Κουρουμπλής βραβεύτηκε από τον Αμβρόσιο.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ «διέρρεαν» πως ο γραμματέας του κόμματος, Π. Σκουρλέτης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Π. Κουρουμπλή και του εξέφρασε τη «δυσαρέσκειά» του για τη συνάντηση με τον Αμβρόσιο.

Προφανώς από τον ΣΥΡΙΖΑ θεώρησαν ότι αυτή η συνάντηση πλήττει το προεκλογικό αφήγημα του πρωθυπουργού λίγο πριν τις εκλογές. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης ψαρεύουν στα θολά νερά τέτοιων απόψεων. Άλλωστε, μέχρι χθες συγκυβερνούσαν με ένα ακροδεξιό κόμμα όπως οι ΑΝΕΛ, ενώ οι βουλευτές της ναζιστικής Χρυσής Αυγής είχαν πιάσει στασίδι σε επίσημες εκδηλώσεις με το επιχείρημα, από την πλευρά της κυβέρνησης, πως είναι εκλεγμένοι βουλευτές.

Ο Π. Κουρουμπλής κατέβασε τις φωτογραφίες από τη συνάντηση με τον Αμβρόσιο, τις οποίες είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα. Εκτός από την εξαφάνιση ...των φωτογραφιών, δήλωσε πως «στη Δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί» και γι' αυτό, στο πλαίσιο της περιοδείας στην Αχαΐα, «δέχτηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου