Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Iron Maiden vs ΓΣΕΕ – Τρία τραγούδια-απάντηση

Η ΓΣΕΕ διάλεξε να ντύσει τα “Μόνο πρωταπριλιάτικες αλήθειες” βίντεό της, με το No More Lies των Maiden. Θα μπορούσε να πει κανείς μέτριο χιούμορ, με ένα μέτριο -για Maiden- τραγούδι…
Η Κεντρική Επιτροπή των Iron Maiden συνεδρίασε εκτάκτως, μόλις πληροφορήθηκε τα γεγονότα, καταλήγοντας σε μια ανακοίνωση-κόλαφο που απαντά στους Murders in the Rue Morgue στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, με τα εξής σημεία.

Πρώτον: Οι επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες της ΓΣΕΕ για συνέδρια-μούφα φαντάζουν ως ένα συνεχές deja-vu εξαπάτησης και ψεμάτων. Η εργατική τάξη έχει την απαραίτητη πείρα να τους σαρώσει και να πάρει τις τύχες στα χέρια της.


 Δεύτερον: Μόνο έτσι η εργατική τάξη θα σταματήσει να είναι δέσμια των μονοπωλίων και της φυλακής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα έχουν καθαρό στόχο την ανατροπή αυτής της κατάστασης και την οικοδόμηση μιας πραγματικά ελεύθερης κοινωνίας.

 Τρίτον: Και ενωμένοι σα μια γροθιά, θα βάλουν μπροστά τις ανάγκες τους, το δίκιο της τάξης τους, και αδερφωμένοι μαζί με τους λαούς θα βαδίσουν στον τελικό τους στόχο, έναν Brave New World, χωρίς να φοβούνται τις σκοταδιστικές δυνάμεις (Fear of the Dark). Χωρίς να τα παραπέμπουν όλα αυτά Somewhere In Time, σε ένα απροσδιόριστο μέλλον και τη Δευτέρα Παρουσία (Live After Death).

 Οι Blood Brothers ενώνονται με δεσμούς αίματος με το ΠΑΜΕ και θα δώσουν τη δική τους απάντηση…




 Κατιούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου