Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

KKE vs nazi Δυνατό ΚΚΕ για να τσακιστεί η ναζιστική Χρυσή Αυγή


Όσο πλησιάζουν οι κάλπες του Μάη και όσο καθυστερεί – με ευθύνη της κυβέρνησης – η ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής, τόσο περισσότερο η ναζιστική εγκληματική συμμορία αποθρασύνεται. Καθόλου τυχαία, στην ημερήσια διάταξη των χρυσαυγίτικων εμεσμάτων βρίσκεται ο ωμός αντικομμουνισμός και οι χυδαίες επιθέσεις προς το ΚΚΕ.

Τα ναζιστικά αποβράσματα, άλλωστε, γνωρίζουν καλά ποιός είναι ο πραγματικός τους αντίπαλος: Δεν είναι τα αστικά κόμματα, η ΝΔ και η σοσιαλδημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι κομμουνιστές και το ΚΚΕ.
Θυμούνται ποιος τσάκισε τους ιδεολογικούς τους προγόνους στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τους πονά το Στάλινγκραντ, η κόκκινη σημαία στο Ράιχσταγκ, η ηρωϊκή αντίσταση του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και αργότερα η εποποιία του ΔΣΕ. Γι’ αυτό ξερνούν αντικομμουνισμό και συκοφαντίες.

Τα τελευταία χρόνια αποκαλύφθηκε, πέραν πάσης αμφιβολίας, το εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Μιας συμμορίας- μαντρόσκυλο του κεφαλαίου- που ο εγκληματικός, δολοφονικός της χαρακτήρας πηγάζει από την ίδια την σάπια ιδεολογία της: Το ναζισμό – φασισμό.

Εδώ είναι, λοιπόν, που πρέπει να βγουν συμπεράσματα και να τελειώνουν, μια για πάντα, οι όποιες αυταπάτες για όλους όσους συνεχίζουν, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, να στηρίζουν την χρυσαυγίτικη συμμορία. Ο ψηφοφόρος του 2012- που «δεν ήξερε» και «δε γνώριζε» τι εστί Χρυσή Αυγή – δεν δικαιούται σήμερα να παριστάνει τον ανήξερο και τον ανυποψίαστο.

– Σήμερα γνωρίζει καλά ποιοι δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και τον Σαχζάτ Λουκμάν.

– Γνωρίζει ποιοι διέπραξαν εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις σε εργάτες και μετανάστες.

– Ξέρει καλά ποιοι προσκυνούν τον Χίτλερ και το Μουσολίνι, ποιοι χαιρετούν ναζιστικά και φέρουν σβάστικες στο σώμα τους. Είναι οι ίδιοι που μολύνουν το μυαλό και την ψυχή ανήλικων παιδιών, μαθαίνοντας τα να φωνάζουν «heil Hitler».

– Είναι ενήμερος για το ρόλο της Χρυσής Αυγής ως τσιράκι των εφοπλιστών. των μεγαλοβιομηχάνων και της μεγαλοεργοδοσίας. Εκατοντάδες είναι τα παραδείγματα όπου τα ναζιστικά αποβράσματα, ως μπράβοι του κεφαλαίου, επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν και να εκφοβίσουν εργαζόμενους κατά τη διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων.

– Σήμερα, είναι πασιφανής ο πατριδοκάπηλος ρόλος της δολοφονικής οργάνωσης που κραυγάζει υποκριτικά για την Συμφωνία των Πρεσπών ενώ δε βγάζει άχνα για το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και τα σχέδια των ιμπεριαλιστών στα Βαλκάνια.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, είναι που προκύπτει το ερώτημα: Τι σημαίνει ψήφος και στήριξη προς τη Χρυσή Αυγή; Την απάντηση τη δίνει η ίδια η ιστορία:

Το 1933 οι ψηφοφόροι του κόμματος του Χίτλερ δεν ήταν όλοι Ναζί, φασίστες και εγκληματίες. 
Ωστόσο ο Χίτλερ, ο Γκέμπελς και το σινάφι τους ήταν και Ναζί και φασίστες και εγκληματίες.
Κατά τη διάρκεια της φασιστικής-ναζιστικής Κατοχής 1941-1944, όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στήριζαν και βοηθούσαν τους κατακτητές δεν είναι απαραίτητα όλοι ναζιστές και οπαδοί του Χίτλερ. Ήταν ωστόσο συνεργάτες των Ναζί και συνένοχοι στα φρικτά εγκλήματα των κατακτητών ενάντια στον ελληνικό λαό.

Γι’ αυτό οποιαδήποτε στήριξη στην χρυσαυγίτικη συμμορία σημαίνει ηθική συναυτουργία στα εγκλήματα της και ξέπλυμα της απάνθρωπης ναζιστικής ιδεολογίας της. Της ίδιας ιδεολογίας που ο ελληνικός λαός την πλήρωσε με βαρύτατο φόρο αίματος, στο Βιάννο, στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα, στο Κομμένο, στο Κοντομαρί, στα Κεδρύλλια, στο Χορτιάτη και αλλού.

Ψήφο στο ΚΚΕ για να τσακιστούν οι φασίστες

Μοναδική συνεπής δύναμη ενάντια στο φασισμό-ναζισμό και το σύστημα που τον γεννά και τον αναπαράγει ήταν και είναι το ΚΚΕ.

Η μαζική στήριξη στα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης στις επερχόμενες εκλογές είναι καθοριστική για να γκρεμιστεί από την τρίτη θέση το ναζιστικό-εγκληματικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, ο λαός αυτής της χώρας οφείλουν να γυρίσουν την πλάτη στους σύγχρονους ταγματασφαλίτες και υμνητές του Χίτλερ και της Χούντας, να τους απομονώσουν και με την οργανωμένη πάλη τους να τους τσακίσουν πολιτικά, στέλνοντας τους μια και καλή εκεί που ανήκουν: Στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου