Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Φιλοχουντικός (πρώην) υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές


Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου στη Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, Παύλου Μπογιαννίδη, ο υποψήφιος για την Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, όπως καταγράφει το topontiki.gr (δείτε στο τέλος την ανάρτηση του Χρ. Γιαννούλη).

 Σημειώνεται ότι από χθες το γύρο του διαδικτύου κάνει καταγγελία μέσω του nikoslioliopoulos.blogspot.com  σύμφωνα την οποία, «πρόκειται για γνωστό ακροδεξιό και οπαδό της χούντας».


Ο (πρώην πλέον) υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος σε δηλώσεις του σήμερα Πέμπτη στον Focus fm Θεσσαλονίκης είπε μεταξύ άλλων : «Δεν είναι κακό να αναγνωρίζουμε και κάποια καλά πράγματα που έκαναν και οι χουντικοί…». Αρκούν τα πρώτα λεπτά του ηχητικού για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται: 


Η ανάρτηση του Χρήστου Γιαννούλη 
Δημοσιεύουμε την σχετική ανάρτηση του Χρήστου Γιαννούλη μαζί με ένα αφελές ερώτημα: Δεν ξέρουν ποιοι είναι και τι εκπροσωπούν οι υποψήφιοι που έχουν στα ψηφοδέλτια τους; 

Πριν από λίγα λεπτά έκανα άμεσα αποδεκτή την παραίτηση του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου στη. Π.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ Παύλου Μπογιανίδη. 
Κάθε προσπάθεια, δημόσια τοποθέτηση,αναπαραγωγή κειμένων η δηλώσεων που αφήνουν έστω και μια χαραμάδα ανοχής στην Ακροδεξιά την Δικτατορία και τον αντισημιτισμό θα συναντούν την μηδενική ανοχή μου αλλά και την ανοχή της Παράταξης ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για την Κεντρική Μακεδονία. Ακόμη και αν δεν κατάφερε να αποδώσει ακριβώς τις θέσεις του, υιοθετώντας τις δημοκρατικές αξίες του τόπου μας ο Παύλος Μπογιαννιδης τίθεται εκτός του ψηφοδελτίου νίκης της παράταξης ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
 Καμία ανοχή στον Φασισμό και τον Εθνικισμό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου