Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Τετάρτη 2 Οκτώβρη στις 10.30 π.μ. στο Άγ. Βενιζέλου


Με ώθηση από την απεργιακή κινητοποίηση της περασμένης Τρίτης, συνδικαλιστικές οργανώσεις παίρνουν αποφάσεις απεργιακής κλιμάκωσης και οργανώνουν την παρέμβασή τους για την επιτυχία της νέας απεργίας, την Τετάρτη 2 Οκτώβρη, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ. 


Στη Θεσσαλονίκη η απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στο αντιλαϊκό «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο θα γίνει στις 10.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Συνδικάτα  κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με αποφάσεις για την απεργία ύστερα από το κάλεσμα του ΠΑΜΕ και οργανώνουν πρωτοβουλίες πλατιάς ενημέρωσης των εργαζομένων για το περιεχόμενο της αντεργατικής επίθεσης, σπάζοντας το κλίμα σιγής νεκροταφείου που επιχειρούν να επιβάλουν κυβέρνηση και εργοδοσία.

Αποφάσεις μεταξύ άλλων πήραν και κινητοποιούνται:
  • Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών Μακεδονίας.
  • Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων με εξορμήσεις τη Δευτέρα 30/9 στη «ΜΕΛΛΟΝ» και στην ανακύκλωση Αφοί Κωνσταντινίδη.
  • Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Θεσσαλονίκης με εξορμήσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη στο αεροδρόμιο, στα εργοτάξια του ΜΕΤΡΟ και τη συμβατική οικοδομή.
  • Το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Θεσσαλονίκης με περιοδεία σήμερα Δευτέρα στον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη και αύριο Τρίτη στον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου.
  • Η Ένωση Λογιστών Ν. Θεσσαλονίκης με περιοδείες στα λογιστήρια του Κέντρου και στην ελεγκτική «ΝΤΕΛΟΪΤ» σήμερα Δευτέρα και την Τρίτη στις αποθήκες του «LIDL» και του «ΜΑΣΟΥΤΗ».
  • Η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης με εξορμήσεις σήμερα Δευτέρα στο «ONE SALONICΑ», στα «ΑΒ» και «MY MARKET» και την Τρίτη 1/10 σε μαγαζιά του κέντρου και στο «PRAKTIKER».
Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την 
Τετάρτη 2 Οκτώβρη στις 10.30 π.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου