Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019

Επιτροπή κατά των πλειστηριασμών της Γρ. Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ


Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στους 
πλειστηριασμούς λαϊκών σπιτιών.  

Ήδη ξεκίνησε ο νέος γύρος πλειστηριασμών που αφορούν και στη λαϊκή στέγη, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί να στηρίξει τις τράπεζες με κάθε τρόπο, παρέχοντας ακόμα και εγγύηση του Δημοσίου για να αγοραστούν τα προβληματικά δάνεια από ξένα funds.


Με αυτόν τον τρόπο ΚΑΙ κλιμακώνουν τους εκβιασμούς για να πληρωθούν τα δάνεια ΚΑΙ διαβεβαιώνουν τους "επενδυτές" ότι δεν πρόκειται να χάσουν τα λεφτά τους ΚΑΙ απαλλάσσουν τις τράπεζες από τον μπελά της είσπραξης.
Πρόκειται για την προίκα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ προς τους τραπεζίτες και τα άλλα αρπακτικά του χρηματοπιστωτικού συστήματος, που για τη ΝΔ αποτελεί έτσι κι αλλιώς την πρώτη γραμμή της πολιτικής της, ώστε να δώσει επιπλέον φόρα στα κέρδη και στην ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων. Είναι οι στρατηγικές συγκλίσεις που μοιράζονται οι πρώην και οι τωρινοί για να σκάψουν από κοινού με την ΕΕ ακόμη βαθύτερο λάκκο για τους εργαζόμενους και το λαό.

Πρέπει να βρεθούμε στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας, να εμποδίσουμε τη διεξαγωγή πλειστηριασμών, να αποτρέψουμε διακοπές ρεύματος, κατασχέσεις για χρέη προς το Δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία. Το επόμενο διάστημα στρέφουμε την προσοχή μας στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, ερχόμαστε σε επαφή με τους συνανθρώπους μας που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους, τους στηρίζουμε και τους οργανώνουμε.

Να δώσουμε χέρι βοήθειας σε κάθε λαϊκό άνθρωπο που το χρειάζεται, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα το σύνολο των αντιλαϊκών σχεδιασμών της κυβέρνησης και των κομμάτων της πλουτοκρατίας. Να συσπειρώσουμε κόσμο στον αγώνα για κάλυψη των απωλειών, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Ήδη, από το προηγούμενο διάστημα, η δράση μας έχει φέρει αποτελέσματα με πλειστηριασμούς που αποτράπηκαν στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.

Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Καμία οικογένεια στο δρόμο.
 

Επιτροπή κατά των πλειστηριασμών της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την Επιτροπή είναι τα εξής: 2310-233134, 6970-063313, 2310-529907.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου