Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό το Σάββατο 30 Νοέμβρη


Το μεγάλο μέτωπο της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν αφορά μόνο τους συνταξιούχους, γιατί δεν είναι μόνο το δικαίωμα στην σύνταξη. Η Κοινωνική Ασφάλιση αφορά τους πάντες, την προστασία των εργαζομένων και των οικογενειών τους, την υγεία, την πρόνοια.
Μπροστά στην λαίλαπα που έρχεται εμείς οι συνταξιούχοι πού έχουμε βιώσει για πολλά χρόνια όλες αυτές τις θανατηφόρες πολιτικές, εκτιμάμε ότι το σκηνικό που χτίζει η Κυβέρνηση,  προετοιμάζει νέα δεινά για συνταξιούχους και ασφαλισμένους.

Μόνο ο οργανωμένος μαζικός αγώνας, η κοινή δράση των ασφαλισμένων, των απόμαχων της δουλειάς, της νεολαίας, των γυναικών και όλου του εργαζόμενου λαού, μπορεί να ματαιώσει τα σχέδια της κυβέρνησης. 
Οι αποφάσεις του ΣτΕ, που εξωραΐζονται από μια μερίδα των ΜΜΕ, δεν αναιρούν ούτε αγγίζουν καν τον αντιδραστικό χαρακτήρα όλων των παρεμβάσεων των τριών μνημονίων και τις κατευθύνσεις της ΕΕ. 
Δεν αναιρούν τις τεράστιες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις στους "παλιούς" συνταξιούχους, την αφαίρεση της 13ης και 14ης σύνταξης, την αύξηση των ορίων ηλικίας στα 67 έτη, την αύξηση από τα 35 στα 40 και στα 42 χρόνια εργασίας για το δικαίωμα στην πλήρη σύνταξη, τις νέες μειώσεις των συντάξεων μετά το Μάη του 2016 και όλες τις μειώσεις πριν από την ψήφισή του Ν. 4387/16 (νόμος Κατρούγκαλου), που  αποτελεί τον καλύτερο «χορηγό» της ιδιωτικοποίησης!

συλλαλητήριογια το Ασφαλιστικό το Σάββατο 30 Νοέμβρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου