Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Η αυτοδιορισμένη πρόεδρος της Βολιβίας: Ονειρεύομαι μια Βολιβία χωρίς Ινδιάνους


Η αυτοδιορισμένη Πρόεδρος της Βολιβίας Τζανίν Ανές που παράτυπα ανέλαβε σαν μεταβατική Πρόεδρος της Βολιβίας μετά την ανατροπή, παραίτηση και φυγή του Έβο Μοράλες, αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτησή της στο τουίτερ που δημοσιεύθηκε στην Σουηδική εφημερίδα Aktuelltfokus πως ονειρεύεται την Βολιβία χωρίς τους “σατανικούς ιθαγενείς “.


Η Ανές που έγινε αποδεκτή από τις ΗΠΑ και άλλες κυβερνήσεις μετά το πραξικόπημα εναντίον του λαού της Βολιβίας και του εκλεγμένου Προέδρου της συγκεκριμένα αναφέρει: “Ονειρεύομαι την Βολιβία ελεύθερη από τις σατανικές συνήθειες των ιθαγενών, οι πόλεις μας δεν είναι για τους Ινδιάνους, να εξαφανιστούν στα οροπέδια El Chaco”

Οι ιθαγενείς Ινδιάνοι αποτελούν το 65% του πληθυσμού της Βολιβίας. Το μίσος και ο ρατσισμός είναι στο επίκεντρο του ακροδεξιού αμερικανόπνευστου πραξικοπήματος και των ντόπιων φασιστικών ομάδων.

 Η Τζανίν Ανέζ μια από τους πρωταγωνιστές του πραξικοπήματος δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση.

1 σχόλιο:

  1. Πραξικοπηματίας, τον πραξικοπηματία, αεί … βελάζει!
    Η αυτοανακυρηγμένη «κυβέρνηση» της Βολιβίας υπό την Τζανίν Ανιές ανακοίνωσε σήμερα ότι αναγνωρίζει τον αχυράνθρωπο των ΗΠΑ Χουάν Γκουαϊδό ως πρόεδρο της Βενεζουέλας.
    Πρόκειται για την πρώτη επίσημη ενέργεια της Ανιές, δύο ημέρες μετά την «ανακήρυξη» της.
    Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η 52χρονη δικηγόρος και συντηρητική πολιτικός αναγνωρίστηκε αμέσως ως «νόμιμη μεταβατική Πρόεδρος» της Βολιβίας από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Βραζιλίας, καθώς και από τον επίσης αυτοανακηρυχθέντα «πρόεδρο» της Βενεζουέλας Χ. Γκουαϊδό…
    Χαρά που κάνανε οι … ΕΠΑ, το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε.!
    Όλα μαζί πλέον τα … πρόβατα (ή αλλιώς αχυράνθρωποι), … βελάζουν προς τις ΕΠΑ, για … τροφή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου