Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019



Στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης των σχέσεων και της αλληλεγγύης μεταξύ των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας και της Γαλλίας, θα επισκεφτεί την Αθήνα αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Μασσαλίας (UDCGT 13 BouchesDeRhone) ύστερα από πρόσκληση του ΠΑΜΕ.


Η αντιπροσωπεία που θα αποτελείται από τον Γραμματέα του ΕΚ, OlivierMateu και ο Jean Mari Angeli Γραμματέας Σωματείου Κοινωνικής Ασφάλισης την Παρασκευή 29 Νοέμβρη θα έχει συναντήσεις με συνδικάτα και εργαζομένους διαφόρων κλάδων, το Σάββατο 30 Νοέμβρη ήταν  στο μεγάλο συλλαλητήριο των Συνδικάτων για την Κοινωνική Ασφάλιση και απεύθυνε χαιρετισμό.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται με στόχο την καλύτερη ενημέρωση και ανταλλαγή πείρας μεταξύ των Συνδικάτων για την κοινή επίθεση κυβερνήσεων-εργοδοτών ενάντια στην κοινωνική ασφάλιση στις δυο χώρες, καθώς και στη Γαλλία τα συνδικάτα προετοιμάζουν Γενική Απεργία στις 5 Δεκέμβρη ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης Μακρόν σε Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό.



Περιοδεία στο εργοτάξιο του πρώην «Παπαστράτος» στον Πειραιά πραγματοποίησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Μασσαλίας (UDCGT 13 BouchesDeRhone).
Την αντιπροσωπεία του ΕΚ Μασσαλίας συνόδευαν μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου