Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Ο Ν. Μπογιόπουλος καταρρίπτει τα ψεύδη κυβέρνησης – αστυνομίας


Ακούστε την χθεσινή εκπομπή (Real fm 19/12/2019), όπου μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας Ινδαρέ, Θεόδωρος Μαντάς, και ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος παρουσίασε στοιχεία για τα προκλητικά ψέματα της κυβέρνησης και της αστυνομίας για όσα συνέβησαν στο Κουκάκι. 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής σχολιάστηκε η αστυνομοκρατία και οι απίστευτες
«δικαιολογίες» για την πλαστική σφαίρα που πυροβολήθηκε γυναίκα στο στήθος κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. Υπενθυμίζουμε ότι με επίσημη ανακοίνωση της αυτό που είχε να πει ήταν ότι δεν χρησιμοποιεί πλαστικές σφαίρες αλλά «μικρές ελαστικές μπάλες»! Στην ίδια ανακοίνωση παραδέχθηκε ότι έκανε χρήση του όπλου Manuhrin MR-35 Punch Gun («Όπλο Γροθιά»). Ο Ν. Μπογιόπουλος παρέθεσε στοιχεία για το επικίνδυνο αυτό όπλο.

Σε μεγάλο μέρος της εκπομπής έγινε αναφορά στη σύλληψη του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και στην κυβερνητική σπέκουλα για τον ίδιο και την οικογένεια του. Μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας Ινδαρέ, Θεόδωρος Μαντάς, ο οποίος κατέρριψε τους ισχυρισμούς κυβερνητικών και αστυνομικών παραγόντων και διαφόρων «πρόθυμων» ΜΜΕ, για τις πράξεις που (δεν) έκαναν ο Δ. Ινδαρές και η οικογένεια του.  Αξίζει να προσέξετε και το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε για τα ηχητικά – κόλαφος για την κυβέρνηση και την αστυνομία: Ο Δ. Ινδαρές μιλά κατά την ώρα της σύλληψης του και αποκαλύπτεται τι συνέβη στο Κουκάκι. Για τα ηχητικά μίλησε και ο δημοσιογράφος Μαρίνος Αλειφέρης, ο οποίος είχε εξασφαλίσει τα ντοκουμέντα τα οποία προβλήθηκαν στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής οι συντελεστές της, Νίκος Μπογιόπουλος και Μανώλης Κοττάκης συζήτησαν τα γεγονότα και τις προεκτάσεις τους. 

Ακούστε το ηχητικό της εκπομπής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου