Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Διευρύνεται σε πόλεις της χώρας η συνδρομητική βάση του «Ριζοσπάστη»


Αυξάνονται οι συνδρομητές του «Ριζοσπάστη» στην Αττική το τελευταίο διάστημα, αφού όλο και μεγαλώνει η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Κόμματος με σύνθημα «Διαβάζω - εξασφαλίζω τον "Ριζοσπάστη" στο σπίτι. Γίνε συνδρομητής - κάνε ανανέωση».

Μάλιστα, εκτός από την Αττική, η συνδρομητική βάση της εφημερίδας έχει ήδη «απλωθεί» στην Καλαμάτα και από σήμερα ξεκινάει η διακίνηση σε συνδρομητές στη Χαλκίδα (βλ. διπλανό άρθρο). Τις επόμενες μέρες ξεκινάμε τη λειτουργία συνδρομητών στη Θεσσαλονίκη, ενώ σταδιακά θα εντάσσονται κι άλλες περιοχές στο δίκτυο.

Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της «Σύγχρονης Εποχής» (https://sep.gr/eshop/titlos/syndromi-rizospastis/) και στα τηλ. 210 3320807 - 210 3320815.

Αυτές τις δύσκολες μέρες για το λαό μας εξασφαλίζουμε με κάθε τρόπο την καθημερινή προμήθεια και μελέτη της εφημερίδας μας, από νωρίς το πρωί. Γι' αυτό άλλωστε δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Στη μάχη με τον «Ριζοσπάστη», το αναντικατάστατο όπλο μας

Υπολογίζοντας την ανάγκη να παίρνονται όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας στις συνθήκες της πανδημίας, προσαρμόζεται και η προσπάθειά μας για να φτάνει ο «Ριζοσπάστης» με κάθε πρόσφορο τρόπο στους εργαζόμενους, στα φτωχά λαϊκά στρώματα. Μια προσπάθεια που φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς και στηρίζεται στην ακούραστη στάση των μελών και οπαδών του Κόμματος, κάτι που φάνηκε και με τον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», που κυκλοφόρησε με το άρθρο του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Εκδηλώνεται μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για το «τι λέει το ΚΚΕ», αφού ζει από πρώτο χέρι τη χειροτέρευση των συνθηκών δουλειά και ζωής. Δίνουμε λοιπόν τη μάχη της ενημέρωσης και της διαφώτισης γύρω από τις εξελίξεις, της ενίσχυσης της φωνής μας, της πάλης για μέτρα προστασίας του λαού και των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Και σε αυτή τη μάχη, το καθημερινό διάβασμα, η αξιοποίηση της αρθρογραφίας του «Ριζοσπάστη», της διαρκούς ροής του πόρταλ «902.gr», είναι αναντικατάστατα όπλα. Γιατί, ειδικά σε συνθήκες όπως οι σημερινές, αποδεικνύεται στην πράξη η ισχύς του συνθήματος: «Οταν η αλήθεια βρίσκεται στα χέρια μας γίνεται δύναμη στη δράση σε όλες τις συνθήκες».

1 σχόλιο:

  1. Σε αυτές τις τραγικές συνθήκες φαίνεται πεντακάθαρα το αποκρουστικό και δολοφονικό πρόσωπο του Καπιταλισμού με αριστερές και δεξιές κυβερνήσεις. Καθήκον μας σαν Κομμουνιστές είναι να ξεβρακώνουμε συνεχώς όλους αυτούς τους ...φίλους.. που προσπαθούν να σερβίρουν σαν λύση τον Συλλογικό καπιταλιστή στην υγεία που είναι το Αστικό κράτος αυτό που μας οδήγησε εδώ μαζί με τους Ιδιώτες. Φωτίζουμε συνεχώς την μοναδική λύση που είναι ο Σοσιαλισμός ξηλώνοντας το Καπιταλιστικό κέρδος. Είναι μονόδρομος. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου