Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Η επικοινωνία του ΠΑΜΕ θα συνεχιστεί και τις ημέρες του Πάσχα


Η Εκτελεστική Γραμματεία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου συνεχίζει μαζί με τα Συνδικάτα την προσπάθεια να συγκεντρώνει τις καταγγελίες που έρχονται από χώρους δουλειάς και περιοχές για την αυθαιρεσία της μεγαλοεργοδοσίας που ενθαρρύνεται από τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης, με αφορμή την πανδημία.


Οι ημέρες πανελλαδικής δράσης σε υγεία και εμπόριο, οι εκατοντάδες παρεμβάσεις σε πολλούς κλάδους, συνεχίζονται και θα ενταθούν το επόμενο δύσκολο διάστημα για τις εργατικές οικογένειες.

Για το λόγο αυτό η επικοινωνία με το ΠΑΜΕ θα συνεχιστεί και τις ημέρες του Πάσχα, τηλεφωνικά  (210 3833786, 3301847, 3301842) και ηλεκτρονικά (pame@pamehellas.gr) για καταγγελίες και ενημέρωση για κάθε ζήτημα που προκύπτει.

Η ιδιαίτερη κατάσταση που όλοι βιώνουμε απαιτεί από όλα τα σωματεία να δυναμώσουν την αλληλεγγύη και τη δράση τους, να μην μείνει σε αυτές τις συνθήκες κανείς μόνος του.

Ευχόμαστε σε όλους και όλες καλή υγεία, δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα την οργάνωση του αγώνα μας απέναντι στους εκμεταλλευτές μας και στο πολιτικό τους προσωπικό.

Μένουμε όρθιοι και δυνατοί. Προστατεύουμε τα δικαιώματα, την υγεία, τη ζωή μας.

1 σχόλιο:

  1. Στην σελίδα των Μανιαδάκηδων γράφει ένας Γρηγοριάδης με θέμα οι δύο κόσμοι... Εχει μια φωτογραφία απο την Νέα Υόρκη με τους μαζικούς τάφους και δίπλα φωτογραφία των Κουβανών Γιατρών για να μας δείξει την διαφορά των δύο συστημάτων και οτι τάχα αυτός δεν είναι με τον καπιταλισμό. Παραμύθια Μάντολες. Αυτό το αποκρουστικό δολοφονικό πρόσωπο του Καπιταλισμού θα το ζήσουν και οι Κουβανί αν συνεχιστεί η πορεία προς το καπιταλισμό της τελευταίας δεκαετίας που ο Γρηγοριάδης και οι άλλοι Μανιαδάκηδες είναι κολαούζοι. Μάπα λοιπόν το καρπούζι.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου