Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Είμαστε παραμονή μιας καταδικαστικής απόφασης για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή


Είμαστε παραμονή της έκδοσης μιας αναμενόμενα καταδικαστικής, συντριπτικά ομόφωνης απόφασης για την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο κανάλι «Open».

Ανέφερε πως ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου σημειώθηκαν δύο γεγονότα, η βεβήλωση του εβραϊκού νεκροταφείου στην Αθήνα και το σβήσιμο του συνθήματος «οι ναζί στη φυλακή» από τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχο του Περάματος.

Σχολίασε ότι η φύση του φασισμού είναι να είναι πρώτα αντικομμουνιστικός και σημείωσε ότι δεν πρέπει να μπουν όλα τα κόμματα στο ίδιο σακούλι στον τρόπο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής. Ανεφέρε ότι η γενική πολιτική της ΕΕ είναι των δύο άκρων, πως υπάρχουν απαγορευμένα Κομμουνιστικά Κόμματα σε χώρες-μέλη της ΕΕ και υπογράμμισε ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι αντιφασίστας και να είναι αντικομμουνιστής.

 

2 σχόλια:

  1. Λαϊκή απαίτηση οι ναζί να μπουν στη φυλακή με τις ανώτατες ποινές

    https://www.902.gr/eidisi/voyli/238450/laiki-apaitisi-oi-nazi-na-mpoyn-sti-fylaki-me-tis-anotates-poines-video

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, αύριο Τετάρτη 7 Οκτώβρη, ημέρα που θα ανακοινωθεί η απόφαση στη δίκη της ναζιστικής - εγκληματικής Χρυσής Αυγής, θα παρευρεθεί στο Εφετείο Αθήνας, καθώς και στη συγκέντρωση που καλούν Συνδικάτα, Σωματεία, φορείς και Φοιτητικοί Σύλλογοι.

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου