Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Συνεχίζουν και σήμερα τις κινητοποιήσεις απαιτώντας την επαναπρόσληψή τους

Από τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων

Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις με νέες κυλιόμενες στάσεις εργασίας και σήμερα Τρίτη  από τις 7 π.μ. αποφάσισαν η Γενική Συνέλευση των εργαζόμενων στη Λέσχη του ΑΠΘ και το ΔΣ του Συνδικάτου Εργαζομένων Τουριστικών - Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕΠΕ) Θεσσαλονίκης - Πιερίας - Χαλκιδικής.

Διεκδικούν άμεση επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων της Λέσχης χωρίς αρνητικές μεταβολές στα μισθολογικά και εργασιακά τους δικαιώματα, τερματισμό της διαρκούς ομηρίας των συμβάσεων ορισμένου χρόνου μικρής διάρκειας, πλήρη και σταθερή δουλειά για όλους με ίση μεταχείριση προς όλους τους εργαζόμενους.

«Οι κινητοποιήσεις και η κλιμάκωση του δίκαιου αγώνα των εργαζόμενων στις λέσχες θα συνεχίσουν μέχρι τη νίκη!», τονίζουν και επισημαίνουν πως «τα δεκάδες εργατικά σωματεία, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι, οι φορείς του εργατικού - λαϊκού κινήματος που βρίσκονται στο πλευρό των εργαζόμενων από την πρώτη στιγμή και δείχνουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους είναι αυτά που τους βοηθάνε να συνεχίζουμε, με δύναμη και αποφασιστικότητα».

Το ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των εργολαβικών εργαζόμενων στην φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ.

 

1 σχόλιο:

  1. Με νέα 24ωρη απεργία σήμερα διεκδικούν την επαναπρόσληψη απολυμένου εργαζόμενου
    https://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/248065/me-nea-24ori-apergia-simera-diekdikoyn-tin-epanaproslipsi-apolymenoy?page=3

    2η μέρα Απεργίας στη ΦΑΓΕ
    https://pamehellas.gr/2i-mera-apergias-sti-fage-foto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου