Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Λύση συνεκμετάλλευσης Αιγαίου και Αν. Μεσογείου προωθούν ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ


Λύση συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου προωθούν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ ακολουθώντας μια πολύ επικίνδυνη πορεία, σημείωσε ο Γιώργος Μαρίνος μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του Κόμματος για τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά και την ευρύτερη περιοχή μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων από τον υπουργό Εξωτερικών για τις επικείμενες διερευνητικές συνομιλίες μεταξύ της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης.

«Το ΚΚΕ έχει εκφράσει την έντονη ανησυχία του για τις εξελίξεις στην περιοχή και την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων. Θεωρεί αυτές τις εξελίξεις πολύ σοβαρές και θα παρακολουθήσουμε σταθερά, γιατί θα συνυπάρξει η ένταση, η όξυνση με την προσπάθεια μιας συμβιβαστικής λύσης» δήλωσε ο Γιώργος Μαρίνος. Πρόσθεσε ότι η Τουρκία επιδιώκει μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης και θέλει να θέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τις απαράδεκτες θέσεις για την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και τις γκρίζες ζώνες.

Ο Γιώργος Μαρίνος υπογράμμισε πως, «τα σχέδια του ευρωατλαντισμού, όπως και την προηγούμενη περίοδο, είναι άκρως επικίνδυνα και δυστυχώς οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν εμπλακεί σ' αυτό το σχεδιασμό» και πρόσθεσε ότι «οι θέσεις της σημερινής κυβέρνησης δεν μας καθησυχάζουν και γι' αυτό θέλουμε να καλέσουμε το λαό μας να αντιμετωπίσει όλη αυτή την προσπάθεια ωραιοποίησης των διερευνητικών συνομιλιών, να επιδείξει ετοιμότητα και να είναι αυστηρός απέναντι σε κάθε προσπάθεια εφησυχασμού».

 

4 σχόλια:

  1. Μόνο ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ.... ΣΩΝΕΙ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ.... να πάρουν και τα παιδιά τους τα γατιά και τα σκυλιά ΤΟΥΣ!


    Σπάρτακος Κεραυνός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ..... ΣΩΝΕΙ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΌΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΈΣ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ.... να πάρουν και τα παιδιά τους τα γατιά και τα σκυλιά ΤΟΥΣ!


    Σπάρτακος Κεραυνός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην αμελής τα φάρμακα σου
      Όλα τα φάρμακα, που σου έδωσε ο ψυχίατρος, ειναι για το καλό σου.

      Κική Μ

      Διαγραφή
    2. Έτσι ειναι Κική Μ, αλλά για τους "κανονικούς" ανθρώπους όχι για τα Ταξικά Ναυάγια

      ΔΣΕ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου