Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

Είναι κοροϊδία, θα μπορούσαν άμεσα να βγουν 300


Μετά από ένα χρόνο πανδημίας και ενώ τα Μέσα Μεταφοράς έχουν εξελιχθεί σε υγειονομικές "βόμβες" για επιβάτες και εργαζόμενους, μόνο ως κοροϊδία μπορεί να θεωρηθεί η μίσθωση 40 λεωφορείων, μεταχειρισμένων, που ανακοινώθηκε απ’ τον κ. Μητσοτάκη χαράματα, σ’ ένα αμαξοστάσιο όπου τα κρούσματα στους εργαζομένους έχουν χτυπήσει κόκκινο.

Κι όλα αυτά, μάλιστα, τη στιγμή που η κυβέρνηση θα μπορούσε να αξιοποιήσει το στόλο των λεωφορείων που βρίσκονται ακινητοποιημένα στα αμαξοστάσια και άμεσα να βγάλει στην κυκλοφορία περισσότερα από 300 λεωφορεία αν χρηματοδοτούσε την αγορά ανταλλακτικών για να επισκευαστούν και αν έκανε τις αναγκαίες προσλήψεις προσωπικού.

Όμως η υποβάθμιση και η απαξίωση των αστικών συγκοινωνιών είναι επιλογή της κυβέρνησης της ΝΔ, όπως και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ, τις συνέπειες της οποίας τις βιώνει ο λαός που στριμώχνεται και ταλαιπωρείται καθημερινά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ενώ παραβιάζονται ακόμη και στοιχειώδεις κανόνες προστασίας της υγείας του.

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

 

2 σχόλια:

  1. ....Ασφαλώς και οι διαπιστώσεις των δύο κυρίων οικονομολόγων είναι σωστές, μόνο που είναι σαν των δολοφόνων που επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος.

    Και το έγκλημα θα συνεχίζεται όσο δεν αλλάζουν αυτά που οι κύριοι αυτοί βλέπουν ως αιτίες του προβλήματος.
    Δηλαδή, ο ίδιος ο καπιταλισμός.https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/economy/2659-oi-diapistoseis-ton-eidikon...... Οι ...σταλινικοί.... του Μανιαδάκη σε ρόλο εξαπτέρυγο του Καπιταλισμού. Αυτός φταίει για όλα ..αλλά... θα τον αλλάξουμε με την καταστροφική γραμμή των ...πολιτικών μετώπων και σταδίων... που δεν δικαιώθηκε ποτέ και πουθενά καταστρέφοντας τα πάντα άρα καπιταλισμός αιώνια. ....ΑΞΙΟΣ.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ Η εν ψυχρώ δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ είναι αποτρόπαια πράξη της οποίας τα κίνητρα πρέπει να αποκαλυφθούν

    https://www.902.gr/eidisi/politiki/256375/i-en-psyhro-dolofonia-toy-g-karaivaz-einai-apotropaia-praxi-tis-opoias-ta

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου