Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Αιτία πολέμου το νομοσχέδιο για τα εργασιακά


Για το ΚΚΕ το νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση για τα εργασιακά είναι αιτία πολέμου τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κανάλι 1».

Επεσήμανε ότι δίνει και με τη βούλα στον εργοδότη τη δυνατότητα να κάνει τον εργάσιμο χρόνο λάστιχο με βάση τις δικές του ανάγκες ενώ στηλίτευσε και την προσπάθεια να μπει περιορισμός στη δράση και τη λειτουργία των Συνδικάτων.

Ο Λ. Νικολάου - Αλαβάνος κάλεσε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην απεργία της Πρωτομαγιάς και τις κινητοποιήσει στις 6 Μάη.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση δεν προέκυψαν από κάποια παρθενογένεση, καθώς η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζοντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ, κατά γράμμα, αποδέχτηκε το πλαίσιο για ελαστικές σχέσεις απασχόλησης και προχώρησε στην εφαρμογή των κανονισμών για διευθέτηση του χρόνου εργασίας.

Για τους εμβολιασμούς τόνισε ότι έπρεπε η κυβέρνηση να πάρει τα κατάλληλα μέτρα και να εξασφαλίσει όλα τα ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια. Να σταματήσει να ακολουθεί την ευρωπαϊκή κατεύθυνση και στρατηγική που παίζει στα ζάρια την υγεία και τη ζωή του λαού. Υπογράμμισε παράλληλα την ανάγκη ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος Υγείας και επίταξη των ιδιωτικών μονάδων χωρίς αποζημίωση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου