Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021

Οργανώνουν πλούσια δραστηριότητα ενάντια στο φασισμό


Οι Οργανώσεις Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ και του ΚΚΕ προετοιμάζουν μαζική πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο 9 Οκτώβρη, στις 18.30, στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη με σύνθημα: «Ο φασισμός δε θα πεθάνει μόνος! Τσάκισε τον! Με οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα! Με δυνατό ΚΚΕ!». Ομιλητής θα είναι ο Θανάσης Σγούρος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Επιπλέον οι οργανώσεις της ΚΝΕ στην Κεντρική Μακεδονία ετοιμάζουν πλούσια δραστηριότητα και πλατύ πολιτικό άνοιγμα μπροστά στη δίκη της ΧΑ με κορύφωση την πολιτική συγκέντρωση στις 09 Οκτώβρη. Ο ναζισμός φασισμός αποτελεί γέννημα του καπιταλισμού, μακρύ χέρι του συστήματος και για την οριστική συντριβή του χρειάζεται να τσακιστεί το σύστημα που το γεννά. Η καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληματική οργάνωση δεν συνεπάγεται τη συντριβή του φασισμού γι' αυτό και οι οργανώσεις της ΚΝΕ πρωτοστατούν στην ενημέρωση, στη δράση ενάντια στο φασισμό σε κάθε σχολείο, σχολή, χώρο δουλειάς και γειτονιά.

Πιο συγκεκριμένα:

-Την Παρασκευή 8/10 στις 21.00 προβολή του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «Δεν ξεχνάμε...»

  • ΤΟ ΣΘΕ - ΓΕΩΤΕΧΝΩΝ, ΠΑΜΑΚ, ΔΙΠΑΕ στο κινηματοθέατρο των εστιών.

  • ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΝΟΠΕ, ΥΓΕΙΑΣ, ΦΛΣ στο αίθριο του Πολυτεχνείου.

-Η εδαφική Οβ της συνοικίας Καλαμαριάς διοργανώνει την Κυριακή 10/10 στις 18.00 βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης της σύγχρονης εποχής «Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου της εγκληματικής-ναζιστικής οργάνωσης».

-Η Οβ λυκείων της Καλαμαριάς διοργανώνει την Κυριακή 10/10 προβολή στις 19.00 του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «Δεν ξεχνάμε...».

-Η γυμνασιακή Οβ της Καλαμαριάς το Σάββατο 09/10 στις 11.00 διοργανώνει δραστηριότητα με τίτλο «τραγουδάμε ενάντια στο φασισμό».

-Η ΤΟ του Δήμου Θεσσαλονίκης οργανώνει προπαγάνδα ενάντια στο φασισμό την Τετάρτη 6/10 στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης.

-Η ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει την Παρασκευή 8/10 στις 19.30 στο στέκι πολιτισμού και νεανικής δημιουργίας της ΚΝΕ, προβολή ντοκιμαντέρ και συζήτηση.

-Η Οβ μαθητών Λυκείου Άνω Τούμπας οργανώνει προπαγάνδα στις γειτονιές της Άνω Τούμπας.

-Η ΤΟ Εργατικού διοργανώνει την Κυριακή 10/10 στις 19.00 προβολή του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «Δεν ξεχνάμε...» στο στέκι πολιτισμού και νεανικής δημιουργίας της ΚΝΕ.

-Η ΤΟ ΠΕΛΛΑΣ διοργανώνει την Κυριακή 3/10 στη Σκύδρα προβολή του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «Δεν ξεχνάμε...».

-Στις 5, 6, 7/10 οργανώνεται προπαγάνδα από τις οργανώσεις της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά, στην Έδεσσα, στη Σκύκρα.

-Η ΤΟ Σερρών διοργανώνει την Πέμπτη 7/10 προβολή του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «Δεν ξεχνάμε...».

-Οι οργανώσεις της ΚΝΕ στο Κιλκίς διοργανώνουν το Σάββατο 9./10 προβολή του ντοκιμαντέρ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα «Δεν ξεχνάμε...».

-Οι ΤΟ Δυτικής Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ και του ΚΚΕ διοργανώνουν την Κυριακή 03/10 στην πλατεία Ελευθερίας στην Ηλιούπολη και αντίστοιχα στην πλατεία Ευόσμου πλατιά καμπάνια ενημέρωσης με αφορμή το κάλεσμα της ΚΕ και την πολιτική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 09/10, στις 18.30 στην πλατεία Τερψιθέας στη Σταυρούπολη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου