Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Αποκάλυψη: Το εμπόριο βρεφών του μετεμφυλιακού κράτους, η Φρειδερίκη και ο εσμός της εθνικοφροσύνης


Στην Ελλάδα υπήρξε, όντως, παιδομάζωμα . Μόνο που αυτό ήταν το τερατώδες έργο που διαπράχτηκε από εκείνους που κατηγορούσαν τους κομμουνιστές για πράγματα που οι ίδιοι έκαναν. Στο πραγματικό παιδομάζωμα συμμετείχε – και ο Ημεροδρόμος θα επανέλθει με περισσότερα στοιχεία – όλος ο “εθνικός κορμός”: Από το κράτος της εθνικοφροσύνης και την βασιλομήτωρα Φρειδερίκη μέχρι τους “φιλέλληνες” Αμερικανούς “μπίσνεσμαν”, σε συνεργασία με τους μηχανισμούς του αστικού ελληνικού κράτους και την “ευλογία” υψηλά ιστάμενων της Εκκλησίας. 

Η καθηγήτρια Gonda Van Steen στο King’s College London, συγγραφέας του βιβλίου «Ζητούνται παιδιά από την Ελλάδα. Υιοθεσίες στην Αμερική του Ψυχρού Πολέμου» (εκδόσεις “Ποταμός”) μίλησε στον Νίκο Μπογιόπουλο και στον real fm (15/2/2022). 

Ακολουθεί η συνέντευξη της κυρίας Gonda Van Steen – εδω:  

 imerodromos

 "Παιδομάζωμα"

3 σχόλια:

  1. Γιατί το ΕΑΜ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν διεκδίκησε την εξουσία τον ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 1944 σε επαναστατικές συνθήκες με τον συσχετισμό στα Βαλκάνια συντριπτικό ώστε να μη συμβεί τίποτα απο όλα αυτά Κύριε Μπογιόπουλε.... Οι Κομμουνιστές το απαντήσαμε.https://www.rizospastis.gr/story.do?id=11036664 Συμφωνείτε Κύριε Μπογιόπουλε.... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε ανεκδιήτε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, τι σχέση έχουνε αυτά που γράφεις με το θέμα της ανάρτησης; Ε; Δεν πας αλλού να βγάλεις τα απωθημένα σου, ρε κακομοίρη, αντί να μας ζαλίζεις τα ούμπαλα; Ήθελα να ξέρω δουλειά δεν έχεις και ξημεροβραδιάζεσαι βρίζοντας τον Μπογιόπουλο; Σύρε να βγάλεις κάνα μεροκάματο, άχρηστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου