Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

«Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών»

*

«Προσδοκώ ανάστασιν νεκρών και ζωήν του μέλλοντος αιώνος», το διάβασαν στην Ουκρανία και το έκαναν πράξη.

Βίντεο από την πόλη Μπούκα, ο ένας "νεκρός" σηκώνει το χέρι του, ενώ ο άλλο; "νεκρός" αλλάζει θέση και κάθεται, αμέσως με το που περνά από μπροστά του το αυτοκίνητο, που το βιντεοσκοπεί .Κάτι το οποίο φαίνεται αν κοιτάξει κάποιος στον καθρέπτη του αυτοκινήτου.

....

Ο πόλεμος των ψευδών πληροφοριών κλιμακώνεται. Σχετικά με τις υποτιθέμενες θηριωδίες στην Bucha, στην περιοχή του Κιέβου.

Οι Ρώσοι έφυγαν από εκεί στις 30 Μαρτίου. Στις 31 Μαρτίου ο δήμαρχος της ανέφερε ότι η πόλη είναι ελεύθερη. Στις 2 Απριλίου ουκρανική αστυνομία και εθνικιστικά αποσπάσματα μπήκαν στην Μπούσα και δεν υπήρχαν πτώμα στους δρόμους.

Στις 3 Απριλίου εμφανίζονται φωτογραφίες με πτώματα στους δρόμους του. Γιατί ακριβώς εκεί αλλά όχι στο Χόστομελ, Iρπίν ή Mακάριβ – γειτονικές πόλεις που έφυγαν κι από εκεί οι Ρώσοι. Επειδή το όνομα Bucha συνδέεται για τους αγγλόφωνους με τον όρο «butchery».
Ταυτόχρονα οι Ρώσοι λαμβάνουν μηνύματα για υποτιθέμενες φρικαλεότητες των Ουκρανών.

Τους λένε μέσω ανώνυμων συνομιλιών ότι οι Ρώσοι αιχμάλωτοι που ανταλλάχθηκαν ευνουχίστηκαν και τους έκοψαν τα δάχτυλα. Οι Ρώσοι έλεγξαν ειδικά τους απελευθερωμένους πρώην αιχμαλώτους - και είπαν ότι είναι ψευδείς οι πληροφορίες, τίποτα τέτοιο δεν συνέβη σε πρώην αιχμαλώτους.

 Τα μηνύματα προφανώς διασπείρονται για να προκαλέσουν περισσότερο θυμό. Ο σκοπός τους είναι η πρόκληση περισσοτέρων πραγματικών φρικαλεοτήτων και από τις δύο πλευρές.

ΑΧ

* Το βίντεο από  το  ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ 72ο ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ''ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ'' ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ''BUCHA'' ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!!
    «Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, το βράδυ της 4ης Απριλίου στο χωριό Moshchun, 23 χλμ. βορειοδυτικά του Κιέβου, στρατιώτες του 72ου ουκρανικού σώματος του κέντρου ψυχολογικών επιχειρήσεων πραγματοποίησαν άλλη μια σκηνοθετημένη μαγνητοσκόπηση αμάχων που φέρονται να σκοτώθηκαν από τις βίαιες ενέργειες των ρωσικών ένοπλων δυνάμεων προκειμένου στη συνέχεια το υλικό αυτό να διανεμηθεί μέσω των δυτικών ΜΜΕ» ανέφερε ο Konashenkov, τονίζοντας ότι αντίστοιχες ενέργειες γίνονται από τις ειδικές υπηρεσίες της Ουκρανίας και στη Σούμι, στην Κονοτόπ και σε άλλες πόλεις.
    ....
    Η εκστρατεία αυτή βασίζεται σε μια καλοκουρδισμένη μηχανή προπαγάνδας, στην οποία συμμετέχουν - πέρα από επιτελεία ιμπεριαλιστικών κρατών και οργανισμών - πάνω από 150 εταιρείες δημόσιων σχέσεων και επικοινωνίας, οι οποίες συνεργάζονται με το ΥΠΕΞ της Ουκρανίας, προκειμένου το ευρωατλαντικό αφήγημα να επικρατήσει στη σφαίρα της πληροφορίας. https://www.provokemedia.com/latest/article/from-ukraine-with-love

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου