Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» Πάρκου «Αντ. Τρίτσης» 2η μέρα


Το αγωνιστικό μήνυμα έφτασε παντού τις δύο πρώτες μέρες

Κορύφωση σήμερα με τη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση και την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα

Το Πάρκο «Τρίτση» αποδεικνύεται κάθε χρόνο όλο και... μικρότερο για να χωρέσει το μεγαλύτερο πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός της χώρας, το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή.

Ήδη, την δεύτερη μέρα, το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή καταγράφεται ως ένα από τα μαζικότερα φεστιβάλ των τελευταίων χρόνων. Δεκάδες χιλιάδες λαού, άνθρωποι «δικοί μας», της δουλειάς, νέοι και νέες, μαθητές και φοιτητές χιλιάδες οικογένειες με τα παιδιά τους, άνθρωποι όλων των ηλικιών τιμάνε με την παρουσία τους, τη γιορτή τους, την γιορτή μας.

Ανάσα μαχητικής αισιοδοξίας, μήνυμα ελπίδας και ... όλοι πλέον περιμένουμε την αυριανή μέρα, την κορύφωση των εκδηλώσεων του 48ου Φεστιβάλ με την μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στις 20.30 στο Πάρκο «Τρίτση», με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Το Σάββατο ακόμα περισσότεροι για «το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό»!

Μετά την ασταμάτητη κοσμοσυρροή της Πέμπτης και της Παρασκευής στο πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον, σήμερα Σάββατο οι εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», αναμένεται να κορυφωθούν.

Στις 8.30 μ.μ. «κόκκινα φουσκωμένα ποτάμια» από ανθρώπους όλων των ηλικιών, θα πορευτούν από κάθε γωνιά του Φεστιβάλ και θα ενωθούν στην κεντρική σκηνή για την μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

Το μήνυμα ανάτασης, ελπίδας και μαχητικότητας που στέλνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ θα αντηχήσουν δυνατά παντού απόψε από την μεγάλη συγκέντρωση.

Φυσικά, τη σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρει το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στις 5 σκηνές του φετινού Φεστιβάλ και η νύχτα αναμένεται μακρά… ενώ το πάρκο Τρίτση θα βουλιάξει και σήμερα με επισκέπτες από όλη την Αττική και όχι μόνο!


Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

-20.30: Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση. Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος

-21.30: Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή και την επέτειο γέννησής του.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Ανδρέας Κατσιγιάννης

Ερμηνεύουν: Γιώργος Νταλάρας, Ασπασία Στρατηγού, Κώστας Τριανταφυλλίδης

Συμμετέχει η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου

-23.00: Βασίλης Παπακωνσταντίνου

  • ΛΑΪΚΗ ΣΚΗΝΗ

-21.30: Γιάννης Διονυσίου

-22.30: «Ο Γκάτσος που αγάπησα» - Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο.

Ερμηνεύουν: Μανώλης Μητσιάς, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

-23.30: Γλέντι με τον Νίκο Φάκαρο

  • ΣΚΗΝΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

21.30 // Φοίβος Δεληβοριάς

22.30: «Ο διαχρονικός ήχος της αμφισβήτησης» - Αφιέρωμα στο ελληνικό rock.

Ενορχήστρωση - επιμέλεια: Θανάσης Χουλιαράς – KollektivA

Συμμετέχουν: KollektivAΘοδωρής Βλαχάκης & Μιχάλης Σκαράκης (Magic de Spell), Στέλιος Μαγαλιός, Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια), Λάκης Παπαδόπουλος, Στέλιος Σαλβαδόρ (Μωρά στη Φωτιά), Εύα Τσάχρα

  • ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ

-19.00: Μπάντα ΚΕΘΕΑ-Στροφή

-21.00: Stand up comedy με τον Κώστα Μαλιάτση Σάλας

-22.30: Κοινοί Θνητοί

-23.30: Stavento

  • ΣΚΗΝΗ ΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

-21.30: Παρουσιάσεις δίσκων: Mother of Millions, Κώστας Βλαχούτσος, Γιάννης Ταυλάς, Δημήτρης Ψαρράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου