Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Η οργή να γίνει δύναμη ανατροπής με ψήφο στο ΚΚΕ στις 21 Μάη


Η οργή των νέων, που εκφράστηκε εκκωφαντικά στα μεγάλα συλλαλητήρια, μπορεί να γίνει δύναμη ανατροπής και πρέπει να συναντηθεί με ψήφο στο ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μάη, τόνισε ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιά, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στο δελτίο ειδήσεων του «Kontra».

Απέναντι στα χιλιοειπωμένα εκβιαστικά διλήμματα που θέτουν στον λαό ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ περί αστάθειας και αβεβαιότητας, ο Ν. Αμπατιέλος κάλεσε τον λαό να σκεφτεί ότι η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα στη ζωή του προκαλείται από τις πολιτικές όλων των κυβερνήσεων.

Αβεβαιότητα σημείωσε είναι να τελειώνει ο μισθός στις 15 του μήνα και να αγωνιούν αν θα γυρίσουν οι εργαζόμενοι σώοι στο σπίτι τους μετά τη δουλειά. Με βάση αυτή την εμπειρία απηύθυνε κάλεσμα στον λαό να είναι αδύναμα την επομένη των εκλογών τα κόμματα που ευθύνονται για αυτή την κατάσταση και να είναι δυνατό το ΚΚΕ για να αντιμετωπίσει μαζί με τον λαό την επόμενη μέρα που θα είναι σκληρή. Άλλωστε θύμισε ότι όπου ο λαός εμπιστεύτηκε τη δύναμή του, είχε κατακτήσεις παλεύοντας πλάι πλάι με τους κομμουνιστές.

Σχετικά με την υπόθεση με το δάνειο του Ν. Παπαθανάση, ο Ν. Αμπατιέλος χαρακτήρισε προκλητική τη μεταχείριση του υπουργού, σε αντιπαραβολή με όσα βιώνουν χιλιάδες κόσμου που δεν μπορούν να κάνουν ούτε την πιο σκληρή ρύθμιση με τις τράπεζες.

Τέλος, επισήμανε ότι σε αντίθεση με τα στελέχη άλλων κομμάτων, που είναι αγκαλιασμένοι με τράπεζες και επιχειρηματίες, τους βουλευτές του ΚΚΕ θα τους δει κανείς στους αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου