Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Να στηριχτεί και οικονομικά το Κόμμα μπροστά στις εκλογικές μάχες!


 Καλούμε τον λαό και τη νεολαία, μπροστά στις πολλαπλές και συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε (βουλευτικές, περιφερειακές και τοπικές), να δυναμώσει η στήριξη του ΚΚΕ και οικονομικά

Είναι αναγκαίο ΤΩΡΑ να ενισχυθεί και οικονομικά το ΚΚΕ, να δώσουμε δύναμη και πνοή στον αγώνα για να νικήσει η ζωή, να ανατραπεί η άδικη πολιτική που θυσιάζει τις ανάγκες μας στον βωμό του κέρδους.

Είναι γνωστές οι δυσκολίες και τα βάρη που φορτώνονται στον λαό, η ακρίβεια στα τρόφιμα, στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, που τσακίζει το λαϊκό εισόδημα.

Αυτή η μεγάλη ακρίβεια ισχύει και στο χαρτί, στις εκτυπώσεις. Αυξάνονται τα έξοδα για τα ψηφοδέλτια των εκλογών, ακόμα και για να βγει μια ανακοίνωση ενημέρωσης και προβολής των θέσεων και προτάσεών μας προς τον λαό.

Αντίστοιχα έχουν αυξηθεί οι τιμές στα καύσιμα, στα εισιτήρια, στις μεταφορές, στις μετακινήσεις, ώστε να φτάσουν οι προτάσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου ψηφίζουν Ελληνες.

Τα προβλήματα της ακρίβειας τα συναντά και ο λαός μας καθημερινά, αφού ακόμα και η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος επιβαρύνει κάθε λαϊκό άνθρωπο που πρέπει να μετακινηθεί για να ψηφίσει στον τόπο όπου είναι γραμμένος.

Το ΚΚΕ έκανε παρεμβάσεις και Ερωτήσεις στη Βουλή για να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι, απαιτώντας:

Δωρεάν και ασφαλή μετακίνηση, με όλα τα μέσα (λεωφορεία, πλοία κ.λπ.), για όλους τους πολίτες, για τις μέρες των εκλογών.

Δωρεάν - ελεύθερη διέλευση από τα διόδια όλων των πολιτών που ταξιδεύουν οδικώς για να ψηφίσουν.

Δωρεάν μετακίνηση όλων των φαντάρων, όπως επίσης και των στρατιωτικών και των οικογενειών τους από και προς όλες τις περιοχές της χώρας, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ειδικά για τους χιλιάδες εργαζόμενους στον κλάδο του Τουρισμού καταθέσαμε Ερώτηση και πρόταση να μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο εργασίας τους, αλλά και να μπορούν, αν θέλουν, να πάρουν την άδεια που δικαιούνται με αποδοχές και να μετακινηθούν δωρεάν με τα κατάλληλα μέσα για να ψηφίσουν στον τόπο τους.

Η κυβέρνηση, όπως και οι προηγούμενες, δεν έκανε δεκτά αυτά τα αιτήματα.

Οργανώνουμε μαζί με τους φίλους του Κόμματος, όπως στις Οικονομικές Εξορμήσεις, πλάνα, σχέδιο και μέτρα ανά Οργάνωση για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Οι Οργανώσεις, τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα, μαζί με όσους συμπορεύονται μαζί μας στα ψηφοδέλτια και στον αγώνα, φτάνουμε σε όλο τον λαό, με το κουπόνι, συζητάμε, τον καλούμε να στηρίξει το ΚΚΕ.

Με τις προσφορές, τα «κόκκινα μεροκάματα», με την πλατιά οικονομική εξόρμηση στις γειτονιές, στους χώρους δουλειάς και τη συζήτηση θα τα καταφέρουμε!

Δίνουμε τη μάχη με πρωτοβουλία και μαχητικότητα. Με όλους τους τρόπους να συναντηθούμε με τον εργαζόμενο λαό, με όλους που βρεθήκαμε μαζί μετά το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη βροντοφωνάζοντας: ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ `Η ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Κάνουμε συσκέψεις, γλέντια, εκδηλώσεις και συζητήσεις άτομο το άτομο για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

Είμαστε αισιόδοξοι! Θα δώσουμε τη μάχη με σχέδιο, με αυταπάρνηση, μαχητικό πνεύμα και σιγουριά.

Δεν υπήρξε στιγμή στα τόσα χρόνια ζωής και δράσης του Κόμματός μας που να μην το στήριξε ο λαός μας με ό,τι μέσα διέθετε, ακόμα και στις πιο δύσκολες και ζοφερές συνθήκες, γιατί γνώριζε ότι είναι το δικό του Κόμμα, που καμία σχέση δεν έχει με το σάπιο πολιτικό σύστημα που ζούμε.

Η οικονομική ενίσχυση στο ΚΚΕ είναι η απάντηση στους αντιδραστικούς κύκλους, που με ψέματα και αντικομμουνισμό προσπαθούν να δυσφημήσουν το ΚΚΕ.

Τώρα το ΚΚΕ μπορεί να βγει πολύ πιο ισχυρό παντού, να δυναμώσουν ο λαός και το λαϊκό κίνημα, σε ένα πανελλαδικό ποτάμι αγώνα και διεκδίκησης.

Είναι στο χέρι μας - Θα τα καταφέρουμε!

Μπορούμε, γιατί η καρδιά και το μυαλό του λαού και της νέας γενιάς οδηγούν σε μια επιλογή: ΚΚΕ πολύ πιο δυνατό!

Η ΚΕ του ΚΚΕ

Απρίλης 2023


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου