Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Μόνοι τους και όλοι μας - The game: Έκτο επεισόδιο με θέμα το Προσφυγικό


Η ΚΝΕ συνεχίζει τη νέα σειρά video, με τίτλο «Μόνοι τους και όλοι μας - The game», με σημείο αναφοράς τα retro βιντεοπαιχνίδια.

Το νέο επεισόδιο έχει θέμα το Προσφυγικό.

Αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές!

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, αποδεχόμενοι τον ρόλο του «χωροφύλακα» της ΕΕ, έχουν μετατρέψει τη χώρα σε αποθήκη ψυχών. Έργο όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων από ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ είναι η μόνιμα εντεινόμενη καταστολή προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα με Frontex, ορατούς και αόρατους φράχτες, επαναπροωθήσεις και απελάσεις, εγκλωβισμό σε hot spots διαλογής πότε στην «ανοιχτή» αθλιότητα των καταυλισμών τύπου Μόρια και πότε στην «κλειστή» αγριότητα των νέων υπερδομών-φυλακών. Τα ίδια κόμματα ψηφίζουν από κοινού συμφωνίες σύγχρονου δουλεμπορίου για την εισαγωγή πάμφθηνου εργατικού δυναμικού χωρίς δικαιώματα, όπως η πρόσφατη συμφωνία Ελλάδας-Μπαγκλαντές.

Δεν δεχόμαστε να συνηθίσει η νέα γενιά στην «κανονικότητα» του πολέμου, του ξεριζωμού, των σύγχρονων στρατοπέδων συγκέντρωσης, σε εικόνες των ναυαγίων στο Αιγαίο με τους εκατοντάδες νεκρούς και αγνοούμενους! Δυναμώνουμε την πάλη για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, πολέμους και ξεριζωμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου