Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Τόσο χρήσιμοι!


«Θα πρέπει να οριοθετηθεί ο καλός συνδικαλισμός από τον άκρατο συντεχνιακό και σε μερικές περιπτώσεις συνδικαλισμό συμφερόντων (...) 

Οταν δημιουργείται μία χωρίς λόγο απεργιακή κινητοποίηση που πιάνει τα ποντοπόρα πλοία και ένα πλοίο μένει εκτός ναύλου για ένα μήνα, 20 μέρες, πολλοί εφοπλιστές κατέβαζαν ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο την ελληνική σημαία συλλήβδην, με αποτέλεσμα να χάνουν τη δουλειά τους πολλοί Ελληνες (...)

 Ετσι φαλίρισαν μεγάλες εταιρείες, όπως η ΛΑΡΚΟ. Τις ώθησαν κάποιοι επαγγελματίες συνδικαλιστές στο να υπάρχουν συνέχεια απεργιακές κινητοποιήσεις που τις κατέστησαν μη συμφέρουσες». 

Οχι, δεν πρόκειται για τον χρυσαυγίτη Λαγό, παραμονές της δολοφονικής επίθεσης των ναζιστών της Χρυσής Αυγής στους κομμουνιστές συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ. Πρόκειται για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του φασιστικού μορφώματος των «Σπαρτιατών», Ι. Κόντη, των «μπροστινών» δηλαδή του ναζί Κασιδιάρη. «Βασιλικότεροι του βασιλέως» στο μίσος για τους εργαζόμενους, τα δικαιώματα και τους αγώνες τους, στο πλάι της κυβέρνησης και της εργοδοσίας. 

Τόσο χρήσιμοι για το σύστημα. 

Γι' αυτό και τόσο αναγκαίο να τους τσακίσει με την πάλη του ο λαός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου