Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο, που ξεκίνησε από την Ελλάδα, πάνω από την Κριμαία

Αμερικανικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο που απογειώθηκε από ελληνικο αεροδρόμιο πέταξε πάνω από την Κριμαία. Καθόλου παράξενο μιας και με μια σειρά ενέργειες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέστησε την Ελλάδα βάση των ΗΠΑ για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, και την ενέπλεξε στους ανταγωνισμου΄ς της ευρύτερης περιοχής.


Η πορεία του αμερικανικού κατασκοπευτικού αεροσκάφους ξεκίνησε από την Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποίησε αναγνώριση κοντά στην ακτή της χερσονήσου της Κριμαίας.

Aεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πραγματοποίησε αναγνώριση κοντά στην ακτή της χερσονήσου της Κριμαίας, σύμφωνα με το σύστημα παρακολούθησης PlaneRadar.

Το αναγνωριστικό αεροπλάνο Boeing RC-135V με αριθμό 64-14846 και το διακριτικό MITE21 απογειώθηκε από αεροπορική βάση στην Ελλάδα, στις 08:35 ώρα Μόσχας.

Στις 8:45 ώρα Μόσχας, το Boeing έφτασε στη Μαύρη Θάλασσα και στη συνέχεια προχώρησε στη διεξαγωγή αναγνωριστικής πτήσης κοντά στις ακτές της Κριμαίας.


Πραγματοποίησε αρκετές φορές διέλευση από τα σύνορα της χερσονήσου και στη συνέχεια επέστρεψε στο αεροδρόμιο από όπου ξεκίνησε.

Το RC-135V βρέθηκε στην καθορισμένη περιοχή για περίπου τρεις ώρες.

Πρόσφατα, η δραστηριότητα των ξένων αναγνωριστικών αεροσκαφών, ιδίως των αεροσκαφών των ΗΠΑ, αυξήθηκε στα ρωσικά σύνορα.


Την περασμένη εβδομάδα, δύο αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών εντοπίστηκαν κοντά στη χερσόνησο της Κριμαίας.


Πηγή: Sputnik.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου