Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ «σφράγισε» το κτίριο και εξαφανίστηκε!

Σε μετρ ...της εξαφάνισης έχουν εξελιχθεί οι εργατοπατέρες στην ηγεσία της ΓΣΕΕ!
Αφού έβαλαν λουκέτο στο συνεδριακό κέντρο στην Καλαμάτα, όταν αντιπρόσωποι, συνδικάτα και εργαζόμενοι απαίτησαν με τις κινητοποιήσεις τους να γίνει συνέδριο της ΓΣΕΕ χωρίς νόθους και εργοδότες, αφού οργάνωσαν μια παρωδία «συνεδρίασης» της διοίκησης της ΓΣΕΕ (που στην πραγματικότητα δεν έγινε ποτέ!), εξαφανίστηκαν για πάνω από μια βδομάδα, χωρίς να λένε ούτε πού, ούτε πώς θα γίνει το fast track μονοήμερο «συνέδριο» που έχουν «αποφασίσει» για τις 4 Απρίλη.

Και ξαφνικά την Τετάρτη το βράδυ έβγαλαν μια ανακοίνωση για να γνωστοποιήσουν ότι βάζουν λουκέτο και στα γραφεία της ΓΣΕΕ!
Με πρόσχημα το μεγάλο συλλαλητήριο που οργανώνουν σήμερα Ομοσπονδίες και Συνδικάτα στο Πεδίον του Άρεως για να ακουστεί δυνατά η φωνή των εργαζομένων απέναντι στις άθλιες μεθοδεύσεις, οι εργατοπατέρες ...κλείνουν το μαγαζί και διώχνουν και τους υπαλλήλους της Συνομοσπονδίας!

Δείτε δήλωση της Γιώτα Ταβουλάρη, προέδρου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Φαρμάκου, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου