Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Να γίνει συνέδριο της ΓΣΕΕ χωρίς τους νόθους αντιπροσώπους και εργοδότες

Στον αγώνα των εργαζομένων να απαλλαγούν τα σωματεία τους από εργοδότες και το κράτος, αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ με τη ΔΑΣ, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Τουρισμό - Επισιτισμό  και μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, μιλώντας στο κανάλι «Attica TV» το απόγευμα της Τρίτης 9 Απρίλη.

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, με την καθοδήγηση των εργοδοτών, αποφάσισαν να «μπάσουν» τους ίδιους τους εργοδότες στα σωματεία.
Οι καραμπινάτες 53 περιπτώσεις αναφέρονται διεξοδικά και αναλυτικά στο 94σέλιδο εξώδικο που απέστειλε η ΔΑΣ σε όλους τους εμπλεκόμενους και αρμόδιους φορείς, επισήμανε χαρακτηριστικά ο Ν. Παπαγεωργίου.

Αναφερόμενος στα γεγονότα της Ρόδου, υπογράμμισε ότι το ξενοδοχείο είχε γεμίσει από μπράβους και «νονούς» της νύχτας που είχαν προσληφθεί από σχολές πολεμικών τεχνών της Ρόδου, για να παρεμποδίσουν την είσοδο στους ίδιους τους εργαζόμενους που ήταν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των σωματείων.

Καταλήγοντας, ο Ν. Παπαγεωργίου επισήμανε ότι η ΔΑΣ ζητά να φύγουν οι εργοδότες από τη ΓΣΕΕ, είτε είναι εκλεγμένοι είτε είναι διορισμένοι, καλώντας τους εργαζόμενους να φροντίσουν να πετάξουν μέσα από τα σωματεία τους ό,τι σάπιο και εκφυλισμένο υπάρχει, ό,τι έχει σχέση με τους εργοδότες και το Συνέδριο να γίνει χωρίς τους 53 νόθους αντιπροσώπους και εργοδότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου