Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Με ισχυρό ΚΚΕ να κάνουμε την πραγματική διαφορά!

Στην Κοκκινιά των πλούσιων αγωνιστικών παραδόσεων μίλησε τη Δευτέρα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε πολιτική συγκέντρωση της ΤΟ Πειραιά του ΚΚΕ, παρουσία πλήθους κόσμου, κάθε ηλικίας, που παρά τη δυνατή βροχή που από νωρίς έπεφτε στην πόλη, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της Ενωσης Σμυρναίων, αλλά και τους χώρους έξω από αυτή, στέλνοντας το δικό τους δυνατό μήνυμα νίκης, ελπίδας και συμπόρευσης με το ΚΚΕ. (Δείτε στο βίντεο ολόκληρη την ομιλία του και διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα).
Κάλεσμα στο λαό της Κοκκινιάς για ισχυροποίηση του ΚΚΕ απηύθυνε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος στον δικό του χαιρετισμό στη  εκδήλωση. «Δίνουμε όλες τις δυνάμεις στη μάχη για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, δυναμώνουμε και πολλαπλασιάζουμε τη φωνή που παλεύει για να δυναμώσουν οι αγώνες μας, οι διεκδικήσεις μας, για να έχουν αποτελέσματα. 

Η εργατική τάξη, ο λαός μας ξέρει: Το ΚΚΕ ήταν και είναι το αποκούμπι σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Οι κομμουνιστές είχαν καθοριστική συμβολή στα θετικά αποτελέσματα της πάλης, στην COSCO, στη Ζώνη, στα μεγάλα ξενοδοχεία, στα μεγάλα εργοτάξια, παντού», σημείωσε στο χαιρετισμό του. (Δείτε εδώ τον χαιρετισμό του)

«Όλοι μαζί, σε θέση μάχης, για να γίνει η Κοκκινιά πάλι ένα ισχυρό κέντρο αγώνα. Να στείλουμε ισχυρό μήνυμα αντίστασης και αντεπίθεσης», κάλεσε τους παρευρισκόμενους στη συγκέντρωση ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Παναγιώτης Κατηφές. Ζήτησε από το λαό της περιοχής να μη δείξει άλλη ανοχή, να μη δώσει κανένα συγχωροχάρτι στις δυνάμεις και τις πολιτικές που τσάκισαν λαϊκά εισοδήματα και δικαιώματα, στους εκλεκτούς τους στους δήμους, όπως η σημερινή δημοτική αρχή. (Δείτε εδώ τον χαιρετισμό του).

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν η Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, ο Ν. Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, καθώς και πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην εκδήλωση επίσης αναγνώστηκε η κοινή δήλωση των πρώην δημάρχων της Νίκαιας, Βέρας Νικολαΐδου και Στέλιου Μπενετάτου. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ).




Μεδυνατό ΚΚΕ κάνουμε τη διαφορά στις δημοτικές - περιφερειακές εκλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου