Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Ισχυρό ΚΚΕ για να είναι ισχυρός ο λαός


Στις 8 Ιούλη, κυβέρνηση θα υπάρχει. ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΜεΡΑ25, μνημονιακοί, παρά τις όποιες επί μέρους υπαρκτές διαφορές τους, αποτελούν κομμάτια του ίδιου παζλ. Έχουν κοινή στρατηγική υπέρ του κεφαλαίου και της Ε.Ε, κινούνται στις ίδιες αντιλαϊκές ράγες των μνημονίων.


Τέσσερις μνημονιακοί


Οι δύο φασίστες 


Ποιος μπορεί, χωρίς ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας, να ψηφίσει δολοφόνους και μαχαιροβγάλτες, μέλη εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας, νοσταλγούς του Χίτλερ και της Χούντας; Τι συμφέρον έχει, άραγε, να ψηφίσει ενα λαϊκίστικο ακροδεξιό μόρφωμα (Ελ. Λύση), απόγονο του ΛΑΟΣ και εκφραστή του πλέον ξεφωνημένου πολιτικού τσαρλατανισμού;
        
   Οι μνημονιακοί μαζί με τους φασίστες 



 Τίθενται, λοιπόν, μεταξύ άλλων, τα εξής ερωτήματα: Τι συμφέρον έχει ο εργαζόμενος, ο άνεργος, ο αυτοαπασχολούμενος, ο φοιτητής, ο συνταξιούχος, συνολικά ο λαός, να ψηφίσει μνημονιακούς και φασίστες;

Απέναντι σε όλα τα παραπάνω, ενάντια σε κάλπικα διλήμματα και εκβιασμούς, ο λαός έχει μια και μοναδική επιλογή: Να προσέλθει στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.
      
     
    Το ΚΚΕ




Να αναλογιστεί ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, στις 8 Ιούλη, όταν θα ετοιμάζονται οι νέες «αξιολογήσεις» της Ε.Ε. και η νέα κυβέρνηση θα παίρνει την σκυτάλη της αντιλαϊκής διαχείρισης, το ΚΚΕ θα βρίσκεται σταθερά και αταλάντευτα, όπως πάντα, στο πλευρό των εργατικών-λαϊκών συμφερόντων.

                                                           Το ΚΚΕ του αγώνα 




Γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η ενδυνάμωση του ΚΚΕ, η ενίσχυση της εκλογικής του δύναμης. Γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη ψήφος που δεν πάει χαμένη, που δε μεταλλάσσεται και δεν εξαργυρώνεται στο πολιτικό παζάρι αλλά, αντίθετα, κατατίθεται την επόμενη κιόλας μέρα στην οργάνωση της εργατικής-λαϊκής αντίστασης ενάντια σε μνημονιακούς και φασίστες, στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον.

Αναρωτηθείτε, εάν το ΚΚΕ είχε 15% θα μπορούσαν να περάσουν τα μνημόνια και άλλα αντιλαϊκά αντεργατικά μέτρα; Σε καμιά περίπτωση.

Να γιατί η μόνη χρήσιμη πραγματικά για το λαό ψήφος, είναι μόνον αυτή στο ΚΚΕ.

Δαγκωτό ΚΚΕ


ΚΚΕ δαγκωτό κι ας σε λένε οι χαζοί κομματόσκυλο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου