Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν είναι η «μοίρα» του λαού να ακούει την αντιπαράθεση για το πώς θα μοιραστούν ψίχουλα


Μετά το 60% των απαιτήσεων του κεφαλαίου που ικανοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνησης της ΝΔ έρχεται να ικανοποιήσει και το υπόλοιπο 40%, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης στις παρεμβάσεις του στη διάρκεια συζήτησης σε πρωινή εκπομπή της «ΕΡΤ1» την Κυριακη 8 Σεπτέμβρη αναφερόμενος στις χθεσινές εξαγγελίες του Κυρ. Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε ότι όλες οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού αφορούσαν με τον ένα ή άλλο τρόπο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου,
αναφερόμενος μεταξύ άλλων στη μείωση της φορολόγησης των επιχειρήσεων, στο φθηνότερο ρεύμα για τους επιχειρηματικούς ομίλους, στην παράδοση της κοινωνικής ασφάλισης στους ιδιώτες και φυσικά το χτύπημα των συνδικάτων μέσα από το συνδικαλιστικό νόμο.

Σημείωσε επίσης ότι ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι «η μοίρα του» να ακούει την αντιπαράθεση για το πώς θα μοιραστούν τα ψίχουλα, αλλά αντίθετα ότι υπάρχει άλλος δρόμος ανάπτυξης και μπορεί να εφαρμοστεί σήμερα, προς όφελος των συμφερόντων της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου