Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Άλλο ένα εργοδοτικό έγκλημα




Εκφράζουμε  τα συλλυπητήρια μας  στην οικογένεια του συναδέλφου μας.

Εκφράζουμε την οργή μαςγια το νέο εργοδοτικόέγκλημα,  το θάνατο του 55 χρόνου συναδέλφου μας ,  στο βωμό τις κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι η κατάσταση στη ΛΑΡΚΟ  , όπως και  σε άλλους χώρους το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει, τα μέτρα για την ασφάλεια των εργαζομένων  είναι κόστος περιττό για την εργοδοσία , με αποτέλεσμα να μας οδηγούν καθημερινά σαν ζώα στα κρεματόρια τους.

Αυτή είναι η ανάπτυξη τους , δολοφονημένοι εργάτες ,σακατεμένοι , με πετσοκομμένα  δικαιώματα  (μισθοί  – θεσμικά δικαιώματα) , για την οποία κραυγάζει η σημερινή Κυβέρνηση όσο και η προηγούμενη .

Αυτή είναι η ανάπτυξη που οραματίζεται ο ΣΕΒ , «χώροι εργασίας  ΝΤΑΧΑΟΥ» , χωρίς κανένα μέτρο προστασίας  για την ίδια τη ζωή μας .

Καλούμε τους συναδέλφους να βρίσκονται σε ετοιμότητα για άμεση  αγωνιστική απάντηση μαζί με τα υπόλοιπα ταξικά σωματεία του Κλάδου  , ώστε να μην μείνει αναπάντητο αυτό το έγκλημα της εργοδοσίας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
  1. Εδώ και τώρα μέτρα ασφαλείας στους χώρους δουλειάς
  2. Εδώ και τώρα ουσιαστική επαναφορά των Σ.Σ.Ε.
  3. Άμεση παρέμβαση των αρμόδιων δικαστικών αρχών ώστε να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι όλων των εγκλημάτων που συντελούνται στο όνομα της κερδοφορίας των εργοδοτών .


ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ


Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής – Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου


Δήλωση του Γ. Μαρίνου στα Μέσα Ενημέρωσης για το δυστύχημα στην Λάρκο
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου