Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Σχόλιο για τη στάση της ΓΣΕΕ για τις διαδηλώσεις


Ο εργατοπατέρας εργοδότης Καραγεωργόπουλος ξαναχτύπησε με τον τίτλο... Γραμματέας Τύπου της ΓΣΕΕ. Η ηγετική ομάδα που οι εργαζόμενοι ονόμασαν συνδικαλιστική μαφία για μια ακόμη φορά μπαίνει μπροστά για να διευκολύνει την κυβέρνηση της ΝΔ και τις δυνάμεις καταστολής να κάνουν πράξη άλλο ένα χτύπημα στα Συνδικάτα με την απαγόρευση των διαδηλώσεων, όπως έκανε και με την προηγούμενη.


Ο εργατοπατέρας - εργοδότης Καραγεωργόπουλος σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό "9,84" κλαψούριζε ότι διαφωνεί δήθεν, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έγινε διάλογος μαζί τους. Το ίδιο παράπονο είχαν και με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που την πολιτική της στήριξαν.

Να θυμίσουμε στους εργαζόμενους τα αποτελέσματα του λεγόμενου κοινωνικού διαλόγου για το Ασφαλιστικό, τις εργασιακές σχέσεις κλπ. όπου η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ παρέδωσε τα δικαιώματα των εργαζομένων σε κυβέρνηση και κεφάλαιο.

Ο εργατοπατέρας δεν τόλμησε να βάλει στο στόμα του τις ευθύνες και να καταγγείλει την κυβέρνηση, την εργοδοσία που δική τους απαίτηση είναι το χτύπημα των συνδικάτων και των εργαζομένων, των διαδηλώσεων και της οργάνωσης της πάλης.

Άλλωστε για ποια διαδήλωση μιλούν όταν η όποια "συγκέντρωσή τους" δεν ξεπερνάει τα 50 άτομα;

Μπορούν να πάνε και από το πεζοδρόμιο που ούτως ή άλλως πηγαίνουν.

Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου