Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Ασέλγησε μεν ο Ν. Γεωργιάδης, παραγράφηκε δε βάσει του Ποινικού Κώδικα που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ


Απαλλάχθηκε λόγω παραγραφής ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκραρτίας,  Νίκος Γεωργιάδης για την ασέλγεια σε ανήλικο παρά και ενάντια στη βούληση των δικαστών, με την εισαγγελέα να δηλώνει «Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον νόμο»

Η εισαγγελέας της έδρας κατά την εισήγησή της δήλωσε ουσιαστικά υποχρεωμένη να δεχθεί την ένσταση παραγραφής, επισημαίνοντας πως η ίδια δεν το επιθυμεί.

«Δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει το νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πως μπορεί με το νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρεί ήσσονος σημασία και να παραγράφει, όλα τα πλημμελήματα ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων» ανέφερε στην αγόρευσή της, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να απορριφθεί η δεύτερη ένσταση που ζήτησε η υπεράσπιση περί απαραδέκτου της ποινικής δίωξης.

Πρωτόδικα ο Νίκος Γεωργιάδης είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ, αφού το δικαστήριο τότε τον έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία (2-1) για το αδίκημα της ασέλγειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, χωρίς την αναγνώριση ελαφρυντικού ωστόσο του χορήγησε αναστολή αναστολή έως την εκδίκαση της έφεσης του.

Η παραγραφεί έγινε βάσει του νέου Ποινικού Κώδιακα που ψήφισε ο ΣΥΡΖΑ και μαζί με τους παδεραστές ρίχνει στα μαλακά και τους Χρυσαγίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου